sytomos 1 Napisano Utorak u 17:59 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ! nisam nikada pre pisao ovde pa ako nesto pogresim da znate da nije namerno. nego da predjem na temu. imam problem sa a3 mopedom zamenio sam sve dihtunge kupio nov delorto 14 12 karburator ali ne pali, varnicu ima, ali nista dalje. ako neko zna kako mogu ovo da resim bio bih vam zahvalan. inace cudno je da na novom karburatoru nema goriva u cilindru, iako je sve lepo postavljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7558 Napisano Utorak u 18:14 Drug član, 3122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2T mašina, vazduh, gorivo, varnica i kompresija. I kakva je svećica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:15 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo, svecica je obicna ali baca lepo, sad nzm sto nema goriva u cilindru tu je problem. nisam neki majstor ali popravljao sam mopede kao i motorne testere i to 2t uglavnom, ali ovo mi nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:16 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom prijave na forum, nekako je kurtoazno da se predstaviš, pisalo ti je tamo u pravilima. Za A3, koji je osnovni problem, zašto si menjao dihtunge i nov karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:17 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče goriva, prvo proveri jel curi niz crevo, nakon česmice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:18 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se stvarno, ali nisam bas upucen kako ovaj forum radi, ja sam stefan iz jagodine. menjao sam jer su dihtunzi bili propali a karburator je stari bing bio i falilo je dosta delova tako da sam uzeo drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:19 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ide iz slavine, i kroz crevo ali ne i iz karburatora ako tako mogu da kazem. Promenio Utorak u 18:19 član sytomos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:20 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan cak sam otvarao nov kraburator ali nisam primetio da bilo sta ne radi tj da ne funkcionise kako treba. cudno stvarno, nemam ideja vise sta moze da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:22 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li u lončetu karburatora ima goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:23 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel možeš da izmeriš kompresiju klipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:23 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, sytomos je napisao: menjao sam jer su dihtunzi bili propali Koje tačno dihtunge si menjao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:24 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima goriva sto je interesantno, znaci da dovod goriva mu radi, e sad nemam alat da proverim kompresiju, ali ovako mogu da kazem da je ima sasvim solidno. pre sam imao apn4 koji je imao mnogo slabu kompresiju a palio tako da nzm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:25 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, maza1 je napisao: Koje tačno dihtunge si menjao? sve, ceo set sam kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:26 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, sytomos je napisao: sve, ceo set sam kupio. Sa semerinzima bočnih dekla? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:26 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, maza1 je napisao: Sa semerinzima bočnih dekla? da komplet onaj sto ima da se kupi dodju svi dihtunzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:27 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:30 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, maza1 je napisao: Proveri kompresiju. jedino da kupim karike nove posto su stare i pitanje je koliko su radile, e sad primetio sam bio da kada sam vracao cilindar da su lakse usle sa klipom, obicno ima malo otpora. ma da nisam to nesto previse uzimao za ozbiljno, da li sam pogresio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:33 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Treba izmeriti. Ako nemaš čime, onda je lutanje menjati napamet delove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:37 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, maza1 je napisao: Treba izmeriti. Ako nemaš čime, onda je lutanje menjati napamet delove. ma one nisu skupe al svakako treba da se zamene. ako je to problem onda sto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:40 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan inace probao sam rukom da kurblam i ide lagano xd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1515 Napisano Utorak u 18:49 Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od bicepsa kakav ti je!? Zezam se...ne bi mogao to lagano rukom da kurblaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:51 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, maza1 je napisao: Zavisi od bicepsa kakav ti je!? Zezam se...ne bi mogao to lagano rukom da kurblaš. pa cinjenica da rukom kurblam govori sve xdd zamenicu karike pa cu da probam onda ako ne mogu rukom to je dobar znak xdd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3065 Napisano Utorak u 18:54 8-bit, 1893 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, sytomos said: da komplet onaj sto ima da se kupi dodju svi dihtunzi. Nisi skontao šta te je @maza1 pitao, da li si menjao semeringe radilice? Ako su oni otišli neće da vuče gorivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 1 Napisano Utorak u 18:55 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mradomir je napisao: Nisi skontao šta te je @maza1 pitao, da li si menjao semeringe radilice? Ako su oni otišli neće da vuče gorivo. nisam menjao, samo ono sto sam rekao, a kako da znam da ne valjaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3065 Napisano Utorak u 19:01 8-bit, 1893 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe može biti u problemu onaj ispod magneta. Taj zna da vuče falš vazduh. Kako se proverava nemam pojma, ali nije skup i lako se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...