dule2812 4 Napisano pre 7 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd-Dobanovci Motocikl: Honda swing 125 Prijavi odgovor kao problematičan Добро вече браћо и сестре. Већ пар година сам на форуму али нисам се оглашавао до сада, а кад сам видео тему за Соњу, осетио сам огромну потребу да то урадим баш сада. Прво, свака свима част ко се нашао у целој тој причи да не набрајам, капа доле. Е сад, да се представим како доликује: зовем се Душан, живим у Добановцима задњих 20ак година а пре тога сам одрастао у Земуну.. Возим тренутно Хонду С-Винг 125ицу, имао сам још пар неких скутера а возио од кума, пријатеља итд по неки већи и прави мотор. Пре док сам био млађи увек су ми се свиђале тркалице а задњих пар година ме привлаче туринг мотори и то ми је неки правац или евентуално неки макси скутер.. Ето толико од мене за почетак, нек Вас Бог чува и поздрав за све! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10241 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2350 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 105 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 17 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...