Miroslav91 602 Napisano juče u 08:31 (promenjeno) Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2592x1944 je meni rezolucija na prednjoj a 1920x1080 na zadnjoj i cuva nekih 7 i po sati s memorijom od 128 gb. Ova A200 je 1920x1080 i napred tako da ce ona cuvati dosta vise snimaka. Jedan minut ove jace rezolucije je oko 200 mb a 1080p zauzima nekih 75 mb po minutu Promenio juče u 08:37 član Miroslav91 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3076 Napisano juče u 08:57 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moja od 64gb, rezolucija je podesena na 1920, staje 300 minuta i poslednji se bride tj sama to radi, kartica mora biti bas za tu namenu. Ako se auto koristi svaki dan onda povezati kameru na stalnu struju da ne gubi podatke tj vreme i datum, kad se poremeti oda mesa snimke i djavola naci koji treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1747 Napisano juče u 09:45 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao: Mislim da moja od 64gb, rezolucija je podesena na 1920, staje 300 minuta i poslednji se bride tj sama to radi, kartica mora biti bas za tu namenu. Ako se auto koristi svaki dan onda povezati kameru na stalnu struju da ne gubi podatke tj vreme i datum, kad se poremeti oda mesa snimke i djavola naci koji treba. Krenuo sam u pripremu za instalaciju kamere, kupio sam uticnicu za upaljac. Nju planiram da ususkam negde blizu osigurača, odakle cu da uzmem struju. Znaci predlazes da uzmem stalni(+), pa da kamericu pretpostavljam rucno gasim. Ima li potrebe za tim jer ona sama ima poprilicno veliku bateriju koja mislim da moze da sacuva podatke do sledećeg paljenja auta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4441 Napisano juče u 13:10 Svrati cesto, 3558 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Vredi li ovo cemu? Zvucna marka a nije skupo. DashCam • DRV-A100 Features • KENWOOD Europe WWW.KENWOOD.EU Kenwood car entertainment, car stereo, navigation, multimedia, receivers, Marine, motorsports, amplifiers, speakers, dashcam, accessories - Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano juče u 13:52 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi prilicno lose snimke... Ko zna koliko hiljada tih kamerica postoji, a dosta tih jeftinijih koriste losije senzore. Pre kupovine obavezno proveriti da li postoji na yt-u neki primer videa sa kamere 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3076 Napisano juče u 17:08 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, malitomic je napisao: Krenuo sam u pripremu za instalaciju kamere, kupio sam uticnicu za upaljac. Nju planiram da ususkam negde blizu osigurača, odakle cu da uzmem struju. Znaci predlazes da uzmem stalni(+), pa da kamericu pretpostavljam rucno gasim. Ima li potrebe za tim jer ona sama ima poprilicno veliku bateriju koja mislim da moze da sacuva podatke do sledećeg paljenja auta. Ima da se podesi da se gasi kad je u mirovanju i ako bude nesto ona se sama pokrene, a ta baterija je mala i sluzi da ako bude nesto da moze da snimi i taj snimak ide u drugi folder u app. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1747 Napisano pre 8 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako kupiti kamericu ni kad to resis. Sve prodavce iz Bg koje sam kontaktirao trenutno nemaju, pa čak ni skuplje modele. Cene kamerica koje po porudžbini nabavljaju su po 10-ak evra više od onih izraženih u oglasu(koje kao imaju na stanju). Bojim se da cu se ohladiti od cele priče, ako nešto ne kupim u narednih dan dva, tako to kod mene ide, jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako kupio onu najjevtiniju i radi već 2 godine Promenio pre 8 sati član JevtaNS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 272 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike. Ovde bih zeleo da ti skrenem paznju na jednu bitnu stvar: kupi kamericu bez baterije. Vozilo na suncu moze prilicno da se zagreje i jos ako je kamerica na lepom mestu, postoji opasnost od pozara. Postoje namenski moduli za prikljucivanje kamerica (jeste placaju se) koji iskljucuju kameru ako je napon akumulatora ispod odredjene vrednosti pa na hladnom nece startovati kameru dok je ugasen motor i parkirano vozilo. Takodje postoji namenski deo za prikljucivanje potrosaca na auto osigurace, ne ometa funkciju postojeceg osiguraca, a dobio si prikljucak prostim ubadanjem u leziste postojeceg osiguraca, cak ima i dodatni osigurac za taj novi izvod. I ja razmatram kupovinu neke kamere za vozilo, ali nisam se jos naterao da udjem ozbiljno u to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1747 Napisano pre 2 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Poručio ovu 70MAI A510 car thread-locking camera + RC11 back camera - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM - 2592 x 1944 max video resolution - 140° viewing angle - 2" display - F/1.8 brightness Universal Shop:... 103evra, videćemo kad će I da li će da stigne. Kažu 7-8dana, neka bude i 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra . Sto se memorijske tice, gledaj samo da bude klasa 10 ili brza. Mada verovatno vise i nema sporijih u prodaji, ali cisto da napomenem ako nisi upucen vec Promenio pre 2 sati član Miroslav91 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1747 Napisano pre 52 minuta Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Miroslav91 je napisao: Dobra . Sto se memorijske tice, gledaj samo da bude klasa 10 ili brza. Mada verovatno vise i nema sporijih u prodaji, ali cisto da napomenem ako nisi upucen vec Nisam baš upucen, pa sam uzeo najskuplju, SANDISK Extreme Pro 128GB MicroSDXC 90 MB/s SDSQXCD-128G-GN6MA 32evra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano pre 47 minuta Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nema greske 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...