Petartdm 171 Napisano Januar 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Prodajem odlicno ocuvanu ,mazenu i pazenu masinu ! Kupljena za naslednika koji je zatim morao na zapad . Inace prosli motor FZ600 cuvao je kod Arakisa u garazi,pa ga ovom prilikom i pozdravljam i zelim mu dobro zdravlje ! Motor se vodi na moje ime . Plocice ,filter,ulje,gume...sve promenjeno u prolece 2024 god i od tad je presla jedva 3000 km. Prvi sam vlasnik u Srbiji od 2021god. Motor je veoma slabo vozen pa mu je kao drugom u ergeli vreme da putuje ...ja sam prestar za njega . Na polov.autom. je cena bila 6300 ali evo nove cene 5900 eura jer ne mislim da ga vise registrujem od 20aprila. Normalno tu je i pun rezervoar . Bocni koferi i torbe su novi ...vozeni samo jednom do grcke Petar 0600757555 Promenio Januar 10 član Petartdm da dodam jos nesto 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 171 Napisano juče u 10:36 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Nova letnja cena 5500 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 230 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 sto ne uzmes ovo? 600 ce ti dosadi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4684 Napisano pre 16 sati Drug član, 1200 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Vitez Koja je napisao: @Alexandra995 sto ne uzmes ovo? 600 ce ti dosadi Mnogo je to jako i teško za mene (gledala sam da ne pređe 200kg)... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18521 Napisano pre 16 sati Integrisan, 5546 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije bas jasno zasto neko pise 600 ce da ti dosadi? Pa nije to 125 kubika... I nije isto 600 kubika R motor i enduro, kruzer od 600 kubika... Moze da mi dosadi kao konkretan motor/tip motora. Imao sam VFR750F pa mi je ovaj trenutni mnogo zabavniji za voznju, slicne snage, na ovome bolje ogibljenje laksi 40+ kila!!! Znaci kubikaza nema nikakve veze u ovom slucaju. Meni je taj FZ1 bas dobar motor ali prejak za moje potrebe. Sta ce mi 150ks kad vozim 100-120km/h, solo, bez prtljaga, krace ture uglavnom. Samo da mi trosi gorivo, gume i placam skuplju registraciju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4684 Napisano pre 15 sati Drug član, 1200 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Motorcyclist je napisao: Meni nije bas jasno zasto neko pise 600 ce da ti dosadi? Pa nije to 125 kubika... I nije isto 600 kubika R motor i enduro, kruzer od 600 kubika... Moze da mi dosadi kao konkretan motor/tip motora. Imao sam VFR750F pa mi je ovaj trenutni mnogo zabavniji za voznju, slicne snage, na ovome bolje ogibljenje laksi 40+ kila!!! Znaci kubikaza nema nikakve veze u ovom slucaju. Meni je taj FZ1 bas dobar motor ali prejak za moje potrebe. Sta ce mi 150ks kad vozim 100-120km/h, solo, bez prtljaga, krace ture uglavnom. Samo da mi trosi gorivo, gume i placam skuplju registraciju. 600cc je mera za mene. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18521 Napisano pre 15 sati Integrisan, 5546 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Alexandra995 said: 600cc je mera za mene. 600-750 za mene. I sto lakse, tu je zabava. Doduse ima tezih motora koji se voze lako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3682 Napisano pre 13 sati Malinar u pokusaju, 1734 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hiljadarke dobiju smisao na otvorenom putu, samo odvrneš gas i odletiš. Po meni su mnogo komotnije za preticanje, jednostavno se osećam bezbrižnije kad znam da koji god auto imam ispred i kakav god ga debil vozi, ako spustim jednu niže i očepim gas, nemam problem. Više puta mi se desilo da kada krenem u preticanje, vozilo ispred, sa dizel agregatom, da pun gas, iz kog razloga, nikada nisam utvrdio. Pošto sve više i sve dalje vozim motor, nije mi žao ni goriva, ni guma, a ponajmanje registracije. Ko vozi lokalne ture i po gradu, 600 je majka mara. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18521 Napisano pre 13 sati Integrisan, 5546 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I to oko preticanja isto ne kontam. Ja opusteno preteknem svaki auto samo sa gasom bez onih fazona saltaj nize... Ok ako mozda hoces da preteknes nekog sa 100+ ali tada vec krsis zakon, 80 na magistrali... Mogu sa autom koji ima 110ks i tonu i po da preteknem bez saltanja sad ne mogu sa motorom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3682 Napisano pre 13 sati Malinar u pokusaju, 1734 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je kad taj što ga pretičeš, iz samo njemu znanih razloga, očepi pun gas u momentu kada započneš preticnje, a vozi dizel sa pozamašnim obrtnim momentom. Kada je sve regularno, ni ja sa 600-tkom nisam nikada imao makaze i rizik, ali opet kažem, dokle god teram ove duge ture i van grada, na 600 se ne vraćam. U slučaju žena, mala deca, nema vožnje i sl. bih se vratio na 600 nejked, naravno redna 4 ili eventualno redna 3. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2808 Napisano pre 3 sati Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep primerak vidi se da si ga domaćinski odrzavao, prosledio sam drugaru oglas ali nema toliko love... Srećna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1698 Napisano pre 3 sati Drug član, 1354 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta registracija u Srbiji za ovakav motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 171 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Negde oko 30.000.din Ima i neke razlike po opstinama Promenio pre 3 sati član Petartdm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5950 Napisano pre 16 minuta Drug član, 1465 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gajo Sevojno said: Koliko košta registracija u Srbiji za ovakav motor? Прошла регистрација плаћена 35.000 у Ужицу. Први премијски степен полисе. Верујем да за четврти степен није испод 42-43.000. Иначе, звер од мотора, са пар фабричких мана које су решиве. Мотор се јако лепо вози, стабилан и чврст у кривини, права спортска звер у туринг телу. Један од разлога продаје, поред недостатка времена за вожњу, је био и, да га назовем, "страх" од силе и снаге тог мотора након неких 7-8.000 обртаја, обзиром на тренутну животну улогу и чињеницу да ме кући чека малац од годину и по. Не кажем да кубикажа и коњажа утичу на могућа сра*а. То се деси и са 50 кубика, али мотор једноставно тражи да се вози. Вуче те да, колико год био вешт у вожњи, идеш можда и преко својих граница. Срећна продаја. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...