Red_Kruzing 2 Napisano Petak u 12:37 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Apatin Motocikl: Tomos A1 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam položio za F kategoriju, posedujem još i AM i B kategoriju i to po novim zakonima. Najviše me interesuje oranje, setva, žetva,a upravljao bi i sa bagerom i utovarivačem. A želeo bih i sa vama da idem na traktore i radne mešine ,ako ste nešo od ovoga navedenog po profesiji, braćo moja! Promenio Petak u 12:56 član Red_Kruzing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Petak u 19:50 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam položio za F kategoriju, posedujem još i AM i B kategoriju i to po novim zakonima. Najviše me interesuje oranje, setva, žetva,a upravljao bi i sa bagerom i utovarivačem. A želeo bih i sa vama da idem na traktore i radne mešine ,ako ste nešo od ovoga navedenog po profesiji, braćo moja!Vidi na agro forumu, mi ti to slaboje vozimo. Eventualno kvadove Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1386 Napisano Petak u 20:12 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima bogami ozbiljnih poljoprivrednih gazda među motoristima. @Red_Kruzing srećno u radu sa teškom mašinerijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...