doesen1 13 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, a ja bez motora, u stvari bez pravog motora ;D.. Hammer, sa plavim Dakarom je doso do mene na kafu i naravno da napravimo neki krug pa makar i sa caletovim automatik masinom )..spremamo se i krecemo na neku voznjicu od desetak km ( nadajuci se da nece da crkne Tomos ).. Skupili smo se na jednom mestu, nadomak Zajecara gde se obicno okupljaju bikeri jer je van naseljenog mesta i ima dosta pravca za R-ove i brda i blata za TTR-ove ..otisli smo do susednog mesta do pozovemo i Djokica, koji je doso kasnije i jos jednog R bikera...osetili miris benzina, a narocito ja koji je bez bikea celu proslu sezonu ali jos malo, nadam se 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem...lepe slike.jos lepsi dozivljaj, narocito posle hladnih dana i steta sto cu prodavati svoj motor....svetska ekonomska kriza, moram skupljati pare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa voznjica, svaka cast Bobane. A kol'ko moze da razvije ova bela zver? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 958 Napisano Februar 10, 2009 Ol' dirty bastard, 611 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan EEE...pa vidis Gorane on chovek postuje propise,a takodje i cuva mashinu,tako da ga ne vozi preko 120kmh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepa zoljica, koje je godiste? I ja sam mirisao benzin s mojom sad u nedelju, jer mi motor jos u zimovniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam ga pratio do 100-tke i posle mi je pobego.... ;D ;D ide ova bela zver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo je sto si aktivan, pa makar i sa tomicom! A za neupucene evo informacije: prave masine Boban nema, zato sto sam mu je ja uzeo O:-) hehe Vidimo se uskoro nadam se! Obojica na ljutim masinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa ljudi moji dragi...vozim se i jurim skoro 30km na sat..za pocetak ;D jos malo pa ce mo da predjemo na neku ljutu masinu da ide barem 100... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 30km/h ??? Slabo ti ide ta masina,ja imam identicnu masinu(bas bele boje) koja bez problema juri 60km/h! Procackaj ti to nesto ti nije u redu . Ali moram priznati da jedino nemam takav topcase kao ti ;D. Ja uvek kazem-bolje i automatik nego nista! Samo vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan topcase je odlican za jutarnji hleb i burek...onako ,masan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A ja posto nemam gde da stavim kad kupim moram odmah da pojedem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan topcase je odlican za jutarnji hleb i burek...onako ,masan.. Al' se brze stize sa recimo...Transalpom . ;D PS. Bobane , malo si me vratio u davna vremena sa A3 i hvala ti . Dace Bog da sto pre sednes na neku Hondu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan moze honda, moze i jamaha.....samo da me pece sunce u ledja....A-3 ide samo za dorucak ;D a i kod burazera kada se zapijemo, pa malo noge, malo gas dok se ne stigne kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan reko sta sad kakav a-3 ,kakve veze to ima sa motorima... kad ono...super,druze... no moramo da ubrzamo nabavni proces vidim da je dogorelo do noktiju... p.s.sto ne pozva da i ja izvezem moj ktm (biciklo) ;D ne bi mi odmako (mlogo)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tashaS 2 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee kad se samo ja setim mog tomosa 78-mo ide citavih 55 km/h i kada se navalis na njega nece da krene. Pa to ti je kada ga pokrece jedan konj Ma extra su slike brate, dobra maska na belom zmaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan topcase je odlican za jutarnji hleb i burek...onako ,masan.. Al' se brze stize sa recimo...Transalpom . ;D PS. Bobane , malo si me vratio u davna vremena sa A3 i hvala ti . Dace Bog da sto pre sednes na neku Hondu ! Kakva Honda ,pa on je vozac Yamahe,ovo sa Tomosom je samo mladalacka ludorija ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe,top case,alu felne,nosaci bocnih kofera....,full masina.Ti bar imas i to,blago tebi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan hm...bas mi je posluzio jutros za doneti dorucak....mm.. i malo lakse se kurbla nego Yamaha ( bivsa ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hm...bas mi je posluzio jutros za doneti dorucak....mm.. i malo lakse se kurbla nego Yamaha ( bivsa ) Sutra uvece te ocekujem na caju kod mene sa A-3, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno...montirao sam lance.. ;D ;D a mogu i da ga prenesem gde je malo dublji sneg ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ej pa nije los matik...a Dragance be,sto me ne zoves kad ides na voznju,da zajasim malo i ja mojega ATX-a... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tRoUbLe 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Grčka Prijavi odgovor kao problematičan haha tomos koja makina, dobro mu stoji ta boja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan jer samo boja dobro stoji Tomosu ili jos po nestooo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...