feelgod 228 Napisano juče u 09:04 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Da li neko u Beogradu i okolini ima visak vrecicu za kacigu koju bi zeleo da mi ustupi za neke sitne novce ili da pokloni. Ne mora biti nova naravno ali da nije bas ni potpuni raspad. Moze kontakt na PP ili br. 062/21-40-60 Hvala unapred. Promenio juče u 09:05 član feelgod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano juče u 12:02 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije dugo da čekaš, na aliexpressu je oko 250 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano juče u 12:30 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam ja jednu ali moras da se strpis koji dan. Ako ti nije hitno, dacu ti na poklon, samo ne verujem da cu moci pre ponedeljka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 228 Napisano juče u 12:50 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se kolag Bole na Viber i trebalo bi za vikend da se vidimo na Vidikovcu. Hvala svima koji su hteli da pomognu, ne bih da uzmem vise nego mi treba. Mozda jos nekome zafali vrecica (ili meni jos neki put u zivotu) pa neka ti ostane. Promenio juče u 12:51 član feelgod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...