DUSAN 111 4 Napisano Decembar 22, 2024 U prolazu, 10 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki dr 650 r Bmw r1150gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko paktreger-rostilj za kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Decembar 22, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pravis, probaj da nadjes od Tomosa T14 ili T15 paktreger, ima malo dorate, al nije strasno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nekad sam ih pravio (oko 70 komada)vise me mrzi, ovakve.plastificirane a nekoliko i hromiranih. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan ,Ovako izleda hromirana resetka na mom koferu, napravio sam je pre 20 godina i promenila je nekoliko kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7688 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koje si cijevi koristio i gdje ima da se nabave ovako tanke?Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svetlo-vucena sipka fi8 treba ti oko 4m,alat za savijanje, 4 zatvorene matice m6 4podloske fi20 sa jedne strane guma i 4 standardne podloske. Nozice pravis od istog materijala gde na jednoj strani narezes navoj m6 a drugu stranu zavaris za okvir na rastojanju koje odgovara tvom koferu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Decembar 25, 2024 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovakav ako si bas zainteresovan ,nego moj ti je savet ne bacaj pare na to sranje KAPPA KS150 roštilj za kofer | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Poseduje sistem nožica za fiksiranje koji se mogu pomerati tako da se može koristiti na više modela kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUSAN 111 4 Napisano Decembar 25, 2024 U prolazu, 10 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki dr 650 r Bmw r1150gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala baraco ..napravicu sam..cisto da mogu na kofer da nakacim sator i jos po nesto...Skupo mi da dam 50e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...