DonToni 556 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara kaciga, sa kojom sam imao pad pre skoro 20g. Kasnije sam je koristio ponekad kad mi neko od drugara ostavi motor... Poslednjih 10-tak godina nije nošena, stajala kao zamenska. Model je N311-V u veličini M (po meni je standardan "L 59-60cm", i to komotno). Oštećenja: - najgore je to što se gumeni deo unutrašnjosti (ispred brade) počeo kruniti/mrviti - ogrebotine na levoj strani vizira (od pada) ali nisu u vidnom polju tako da ne smetaju u vožnji - sitna spoljna ostećenja, ogrebotine od korišćenja - malo ishabane trakice kopče 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 556 Napisano pre 8 minuta Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisana do probe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...