DonToni 574 Napisano Decembar 12, 2024 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem fullface kacigu, TNT Helmets u veličini L (pravi L 59-60cm). Unutrašnjost kacige kao nova. Nošena par dana dok drugar nije kupio svoju, skuterašku. Mada je po meni i oblik ove kacige više skuteraški, nekako je za moj ukus previše "okrugla". Pošto se nakupilo više kaciga, ova nije više ni u opciji zamenske i zato ide na prodaju. Cena 50 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Februar 12 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja zaboravio na nju, a kamoli vi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan 5.000 rsd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...