saxi 736 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nas je priroda iznenadila nesvakidasnje lepim prolecnim danom u sred zime, resismo na najbolji nacin da iskoristimo priliku Kako je vec bilo kasno posle podne a svi konjanici rastrkani po citavom gradu, resismo da se okupimo na Vidikovcu u nesto manjem broju i okolnim putem stignemo do Kosmaja....ubrzo nam se prikacila i kisa kao neznan gost pa smo odlucili da dobrim vibracijama i raspolozenjem odigramo jedan ples dodola ispred Meka na Vidikovcu i oteramo oblake, a mi preusmerimo izlet na susednu dragulj planinu Avalu Izabrana taktika da nema povlacenja i predaje urodila je plodom jer su nas placni oblaci ostavili u daljini, te tu nasoj sreci nije bilo kraja Zbog iznenadne i brze organizacije DREAM TEAM nije bio prisutan u celosti, vec samo Vladimir,Daki&Natasa,moja malenkost sa lepsom polovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi ste se negde vozili, sem mene jadnog koji sam morao da slikam tenis, a moram i danas... :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 8, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan WOW nisam znao za pokret na Avalu . Niko o dousnika me nije obavestio . Pa svi ste se negde vozili, sem mene jadnog koji sam morao da slikam tenis, a moram i danas... :'( :'( :'( :'( :'( Ma ti si slikao Anu , kakav crni tenis , ne lazi bar nas matore . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac ti nisi znao za akciju a ja bio obavesten, jos je falio Nikola koga smo uspesno zadrzali u gajbi iako je nestrpljivo cupkao nogom sve vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Bi nam lepo, bas. Kao da zime nije ni bilo. Kako se covek brzo vrati u formu. A mislio sam da sezona nikad doci nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara je bio danasnji krug ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica, zamalo da se i ja prikljucim, ali ne zalim, bio sam zauzet dobrim drustvom.... A i akteri su posle zavrsili kod mene, tako da je sve ispalo najbolje moguce ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara je bio danasnji krug ? Nisam nesto gledao, ali mislim da smo presli jedno dobrih 8.5km ;D ;D ;D mozda i vise, ali nam je bilo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Februar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Momački, "iron-butt" vožnja ;D Ma najvažnije je da ste malo protegli nožice i gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara je bio danasnji krug ? Nisam nesto gledao, ali mislim da smo presli jedno dobrih 8.5km ;D ;D ;D mozda i vise, ali nam je bilo malo Lepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...