miljanvasic 380 Napisano Novembar 22 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio do Temišvara pa svratio u prodavnicu iz naslova. Bave se prodajom motocokala, quadova, jet skia, moto opreme kao i servisom motocikala. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Izbor opreme je velik, pantalone, jakne, rukavice, kisna odela, moto cross oprema, i veoma velik asortiman kaciga Marke koje sam zapazio: Alpinestars, Held, Seca, Richa, Scorpion, HJC, MT Helmets, Airoh i jos po neke ali nisam sve zapamtio Posto sam bio u potrazi za jaknom, cene jakni se krecu od nekih 500 leia(100€) za letnje, pa do nekih 1200 leia (250€) za ostale, naravno zavisi i od marke Kacige - cross, jet, fullface, flip up od 100€ pa na gore Ja sam izabrao neku Seca touring jaknu sa svim protektorima i jos 2 neke postave - termo i neka kao kisna ali koja se mpze nositi i odvojeno od jakne, bude kao neki suskavac i sa popistom je izasla nekih 130 € Promenio Subota u 07:36 član miljanvasic 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7178 Napisano Nedelja u 18:29 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..da li imaju online prodavnice? Voleo bi da uporedim cene, iako sam pobornik kupovine sve opreme kod nas, jer ako mi ne budemo kupovali u našim radnjama, uvek ćemo imati i manje robe i veće cene... "support your local beer store" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 152 Napisano Nedelja u 18:36 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Paul Moto – dealer autorizat Honda – Inchirieri portbagaje THULE. Comercializeaza o gama larga de piese si componente pentru motociclete. De asemenea, echipamente moto si snowmobil de la majoritatea producatorilor.Dealer autorizat Honda PAULMOTO.RO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 380 Napisano Nedelja u 18:42 U prolazu, 77 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: ..da li imaju online prodavnice? Voleo bi da uporedim cene, iako sam pobornik kupovine sve opreme kod nas, jer ako mi ne budemo kupovali u našim radnjama, uvek ćemo imati i manje robe i veće cene... "support your local beer store" Sajt je ovaj sto je kolega Ivan naveo, ali koliko vidim nema mogucnosti online kupovine. Takodje i ja kupujem svu opremu kod nas, ali eto posto mi je Temisvar na 40ak kilometara, uz obilazak grada odlučio da obidjem malo i radnju pa se eto zadesilo da se nadje neka jakna. Isto treba imati u vidu da moze da se desi da se mora platiti pdv i carina pa se kupovina nekada i ne isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Nedelja u 21:16 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miljanvasic je napisao: Sajt je ovaj sto je kolega Ivan naveo, ali koliko vidim nema mogucnosti online kupovine. Takodje i ja kupujem svu opremu kod nas, ali eto posto mi je Temisvar na 40ak kilometara, uz obilazak grada odlučio da obidjem malo i radnju pa se eto zadesilo da se nadje neka jakna. Isto treba imati u vidu da moze da se desi da se mora platiti pdv i carina pa se kupovina nekada i ne isplati Uglavnom su na Jaši i sa rumunske strane skroz korektni carinici i bar meni lično nisu pravili probleme oko bilo čega, samo se skine etiketa i to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...