Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina prvog motora

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav ljudi, pratim ovaj forum vec neko vrijeme i vidim da je bilo bas dosta korisnih savjeta. Doduse, neke stvari koje me interesuju bas i nisu diskutovane u zadnje vrijeme (ili mozda nisam mogao da pronadjem teme). Svakako, postujem sa namjerom da trazim savjete oko kupovine prvog motora. Budzet koji sam isplanirao iznosi oko 2.5K eura, i zelim da kupim motor u Crnoj Gori (gdje i zivim). Gadjem nesto sto ima sportski izgled, tipa Yamaha R125, r3, ili nesto poput Ninja 250r. Konkretno me zanima da li postoje kvalitetni motori u cjenovnom rangu koji sam naveo, i koje bi bi preporucili? Hvala unaprijed na odgovorima :)

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: u potrazi

Mislim da treba bar još 1k za ovo što si pomenuo. Ima puno “štiva” o tome za prvi motor ali nisi se potrudio, verovatno nedovoljno jer je ovaj forum preplavljen ovom temom. To šta tebi treba kako si pomenuo trkalice u maloj kubikaži i za te pare nema. Bitna stavka je tvoja ergonomija, visina- težina pa da vidiš šta ti paše. Proširi na više modela pa ćeš lakše nešto naći. Za prvi motor kako kažeš nije toliko ni bitno jer ga verovatno nećeš dugo ni zadržati. Kupi bilo šta, vežbaj, stvori malo iskustva pa onda “dalje” sa novim makinama. Sretno!

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 952 postova
  • Motocikl: Lep

Idi bolje na 250 ili r3 (ne znam cene) ili koji nadjes u boljem stanju, pa bila i 125ccm. Jednostavno 125-cu ces brze prerasti.

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure

Ja bih jedan ovakav cafe racer od 125 ccm³ kupio na prvu. Inače fotka je sa društvenih mreža prodaje se u Srbiji za oko 1.700€ 

Screenshot_20241121_164833_Facebook.jpg

• Drug član, 1102 postova
  • Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06

Ako me secanje dobro sluzi to je motor naseg kolege sa foruma. @Yanco

Promenio član Vampa
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja