max80 2844 Napisano Novembar 12 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, uslužan oglas za drugara. Treba mu za model 2005 godište. Možda pasuje i sa nekih drugih Bavaraca. Ako neko ima da proda evo prilike da svima bude dobro. Kontakt i eventualne ponude direktno sa njim 064/8985-257 Milan. Pozovite se na forum. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 13 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Za koji GS druze? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Novembar 13 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dane Deda je napisao: Za koji GS druze? Pa BMW 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Novembar 13 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zborite, tanak sam sa svetom kravom. Ispravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 13 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sta si ispravio, koji BMW GS R 1150, R 1200, po tom godistu moze biti samo ti modeli, a razlika je bas velika.Pitaj pa da znamo sta da trazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 13 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh da si ispravio, ja sam duplo gori od tebe. Ima moj drugar pa ga kontaktirajte , zove se Misa 062 503 563 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Novembar 13 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Dane Deda. Prosledio sam drugaru, pa valjda će se dogovoriti, a i nas setiti za klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Novembar 19 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan +381658701266 Gojko, kontaktirajte i njega, možda on ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Novembar 19 Drug član, 693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Motor se danas sklapa, a sutra preuzima. Nabavljen diferencijal ne u Bavarskoj, nego u Nišu . Hvala svima na učešću i pomoći . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...