h0use 216 Napisano Nedelja u 22:26 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju staru grafičku karticu, uzeo sam novu pa mi je ova višak. Nikada nije otvarana, perfektno radi. Koristio sam je do pre 3 meseca kada sam zamenio ceo računar. Nemam kutiju jer je bačena nakon isteka garancije, da ne skuplja prašinu. Cena 270e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Utorak u 19:14 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si eth izrudario Dobra grafa 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 216 Napisano Sreda u 12:16 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma iskopao samo za novu grafu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 216 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Otišla da kopa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...