House 752 Napisano Novembar 10, 2024 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju staru grafičku karticu, uzeo sam novu pa mi je ova višak. Nikada nije otvarana, perfektno radi. Koristio sam je do pre 3 meseca kada sam zamenio ceo računar. Nemam kutiju jer je bačena nakon isteka garancije, da ne skuplja prašinu. Cena 270e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Novembar 12, 2024 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si eth izrudario Dobra grafa 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 752 Napisano Novembar 13, 2024 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma iskopao samo za novu grafu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 752 Napisano Novembar 15, 2024 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Otišla da kopa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...