peda x road 2018 0 Napisano Novembar 5, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima molim vas treba mi vasa pomoc. Ljetos u toku voznje mi se desilo da mi se motor odjednom ugasi znaci obrtaji su samo odjednom pali na nulu i to je motor nakon toga nije htio da pali 20min i sve tako u krug. Zamijenio sam regler svjecicu bombinu cdi kompjuter cak sam i karburator novi danas stelovao ali u odredjenom momentu tokom stelovanja motor se samo ugasio a svjecica je izgubila varnicu. Molim vas za savjete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11333 Napisano Novembar 6, 2024 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Killsvich dugme?Ili se mozda pregrejao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peda x road 2018 0 Napisano Novembar 7, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je do killswitcha ali vrijedi provjeriti hvala puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...