peda x road 2018 0 Napisano Novembar 5 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima molim vas treba mi vasa pomoc. Ljetos u toku voznje mi se desilo da mi se motor odjednom ugasi znaci obrtaji su samo odjednom pali na nulu i to je motor nakon toga nije htio da pali 20min i sve tako u krug. Zamijenio sam regler svjecicu bombinu cdi kompjuter cak sam i karburator novi danas stelovao ali u odredjenom momentu tokom stelovanja motor se samo ugasio a svjecica je izgubila varnicu. Molim vas za savjete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11016 Napisano Novembar 6 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Killsvich dugme?Ili se mozda pregrejao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peda x road 2018 0 Napisano Novembar 7 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je do killswitcha ali vrijedi provjeriti hvala puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...