doktor 4750 Napisano Utorak u 12:42 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se na turi po Kritu uverili u par navrata, u odnos krićana prema nemcima, koji potiče od odmazde nad lokalnim stanovništvom tokom II Svetskog rata. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 638 Napisano Utorak u 19:11 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @doktor ono sto misli, rekao bih, starija populacija i ono sto im je realnost su dve malo suprotne stvari. Do sada sam dobio gomilu pitanja "kako otici u Nemacku" i "kakav je zivot tamo". Uzgred, cini mi se, oni su im najbrojniji turisti. A ni njihova tehnologija im nije strana niti odbojna...kao kod nas, preslikana prica. Zaboravio sam da kazem, a nesto je sto, zapravo, najvise utice na to da se osecamo kao kod kuce - ko god da je cuo da smo iz Srbije, svi su bili odusevljeni! Nebrojeno puta sam dobio kao odgovor "Serbian brothers", "Orthodox brothers". Elektricari, monteri, fizikalci na poslu, koji su iz cele Grcke, imaju poseban odnos prema kolegi (iz Sapca je) i meni. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 135 Napisano pre 21 sati U prolazu, 80 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi volemo GS-a, dok u Grčkoj i nije tako čest na ulicama kao kod nas. Kolko vidim u poslednje vreme, možda i ponajviše vole SYM-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...