Titja 5 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako se povecava ler na Suzuki-u GSR? Ne znam da li od stajanja ili od cega se smanjio i radi na 800 rpm i gasi se cesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Podignes tank i videces sajlu. Samo pazi da podesis polugu SAJLE a ne polugicu koja je pored jer je ona za ler pod sauhom. Mada treba prvo proveriti dal se nje TPS pomerio pa da zato zajebava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E bas ti da mi se javis Mislio sam da te zovem danas. Pa ako si slobodan popodne ili sutra da navratim da mi ti onda namestis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na GSXR-u posle nekiog vremena pao na nekih 1000 obrtaja. U mom slucaju bio je u pitanju TPS senzor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je TPS dobar (pokazala dijagnostika). Podigli ler "na sraf" . Sredjeno! P.S. Samo da se podigne tank na GSR, treba prethodno ukloniti 27.642 sitne plastike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Maki hvala jos jednom! Samo je trebalo jedan ssraf okrenuti i to-je-to... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A kako se bese ulazi u dijagnostiku na GSXR-u,gde se nalazi onaj dzek koji treba prespojiti??Inace u pitanju je GSXR600 k4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A kako se bese ulazi u dijagnostiku na GSXR-u,gde se nalazi onaj dzek koji treba prespojiti??Inace u pitanju je GSXR600 k4. Imas PM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Maki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Maki shta treba da podesim da malo povecam ler dok je motor pod sauhom???A i normalan ler,nemam pojma zashto ali su se smanjili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Maki shta treba da podesim da malo povecam ler dok je motor pod sauhom???A i normalan ler,nemam pojma zashto ali su se smanjili?? Pogledaj prvo da se TPS nije pomerio (udjes u dijagnostiku pa gleadas dal je - crta na sredini po ler). Ako je ok, ler gas pod sauhom imas maticu za kluc 10mm cini mi se, a odmah pored imas sraf za "rucno" ili srafciger. Videces kad podignes tank, sa leve strane kod osovinice leptira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...