tomaesp 245 Napisano Octobar 18 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Sw Motech Daypack tank torba za evo tank ringove.Torba je kapaciteta 5-9l,prosiriva.Uz torbu ide i navlaka za kisu. Cena 100e. 063-7326-719 Javiti se na pp ili na broj telefona. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Uz nju imam i tank ring koji je bio meni na Vstromu 1000 2014,a pase na jos mnogo modela. Sifra proizvoda je: TRT.00.640.30300/B Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Octobar 19 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Istu takvu imam, odličan izbor po meni. Taman stane sve od sitnica za put, cvike, telefoni, dokumenta, punjači, kablovi i još po nešto. Samo sam, magarac, prošle godine u Italiji zaboravio tu kišnu navlaku u apartmanu. Srećom tu je Ali pa sam poručio dve navlake za rance, taman za nju 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, ZEMZEM said: Istu takvu imam, odličan izbor po meni. Taman stane sve od sitnica za put, cvike, telefoni, dokumenta, punjači, kablovi i još po nešto. Samo sam, magarac, prošle godine u Italiji zaboravio tu kišnu navlaku u apartmanu. Srećom tu je Ali pa sam poručio dve navlake za rance, taman za nju Slazem se,sjajna torbica. Ja sam upgrade-ovao na City Pro, mahom se vozim sa zenom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Octobar 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/19/2024 at 11:15 AM, ZEMZEM said: Istu takvu imam, odličan izbor po meni. Taman stane sve od sitnica za put, cvike, telefoni, dokumenta, punjači, kablovi i još po nešto. Samo sam, magarac, prošle godine u Italiji zaboravio tu kišnu navlaku u apartmanu. Srećom tu je Ali pa sam poručio dve navlake za rance, taman za nju Zaturio kišnu navlaku takodje, moze link? Promenio Octobar 30 član Vojkan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Octobar 30 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ima raznih veličina, ja sam uzeo dve vrste i obe mi odgovaraju. 8-17L i 15-25L https://www.aliexpress.com/item/1005006894474352.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.351.74b61802yJeMLq 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...