Rale-Ča 526 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Naprslo mi staklo na retrovizoru pa me interesuje moze li da se izreze drugo kod stakloresca ? Inace retrovizor je onaj klasicni kakav noe stariji modeli CBR 600,CBR 900 i naravno VFR 750 F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ima za mrtav ugao iliti ako je ogledalo pod uglom neces imati taj efekat akoga pravis kod staklorezca . to jest ja jos nisam cuo da negde ima se naruci takvo ogledalo. ako neko zna da ima nebi bilo lose da napise gde nesto me interesuje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da odnesem staklo od drugog retrovizora pa da mi isece po meri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan opet pitanje dali ce se pogoditi uglovi jer obicno su ta stakla pod nekim uglom da bi bila bolja preglednost i poneka imaju zatamljenje da budala iza sa dugim svetlom te ne zaslepi . ako neplacas taj drugi retrovizor vredi pokusati u svakom slucaju ce ispasti bolje od obicnog ogledala a i da malo promasi moze da se to podesi na stelovanju bar mislim , e da moras da se naviknes posle na to ako bude mala razlika tako da nemoj odma da popizdis .pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje moze li novo staklo da se uglavi jer sada izgleda kao de je zatopljeno plastikom u kucistu retrovizora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti retrovizor nije upotrebljiv u stanju u kakvom je, isplati se pokušati takvu akciju. Nov Hondin ima sajens fikšn cenu (ne navodim zbog osoba sklonih aritmijama i hipertenziji), zamenski nisu ni za kriv k...., a polovni, koji je po meni jedina isplativa i upotrebljiva opcija, treba juriti po berzama i slično (čitaj: cimanje). Lično sam pozeleneo dok nisam našao levi retrovizor za mog VFR-a. Koliko znam, ogledalo nema uglove itd, obično je, i jeste nekako ulepljeno ili zatopljeno u kućište, ali i to se da rešiti (neko od plastičara sigurno može da pomogne, ima jedna masa slična slilkonu, samo je tvrda, idealna za lepljenje takvih stvari)... Piši šta si uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...