Jump to content

Moto Zajednica

Skuter do 50 kubika

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Po zakonu, svi moraju da imaju istu maksimalnu brzinu. E sad,ti možeš kojekakvim budženjima da povećaš krajnu brzinu. Pun je forum do detalja opisanih postupaka.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Tražim prvi

Pozdrav svima, molim za pomoć.

Malo sam čitao po forumu, pa se skroz izgubio, više ne znam ni šta čitam ni šta pamtim. Nisam hteo novu temu pa se nadovezujem ovde, nekako mi je slično. 

Apsolutno ništa ne znam o ovoj tematici i potpuni sam početnik. Čuo sam za Vespu i Tomos, kapiram da vam to sve govori. 

Potreban mi je skuter ili motor do 50 kubika na AM dozvolu da ga vozim po lokalu, ravno, do 20 km po smeru. Do posla i nazad. Nemam need for speed, želim samo što manje glavobolje, za manje novce. Planiram da ga vozim i po hladnijem vremenu i uzeo bih nešto sa vizirom, ne znam jel to neki faktor ili može da se namontira na svaki? Ovde sam video mnogo modifikacija, raznih marki za koje nikad nisam čuo. Na pola puta sam i da odustanem.

Najradije bih potrošio do 500 evra ali nisam siguran šta bih dobio, jer gde je smisao da za godinu dana uložim još toliko da i dalje radio. A za oko 1000 već ima i novih koji se u oglasima liče na Apenca i nešto slično se zovu. Jel ima smisla gledati tako nešto i jel stvarno to vredi tih para? Novo je lepo, ali meni polovno ne predstavlja problem dok pristojno izgleda. Ako će me isto ili slično služiti radije bih uzeo nešto polovno i jeftinije. 

Ovde na forumu nisam video da se 50ccm prodaje na oglasima.

Takođe, majstor gde bih održavao u blizini Surčina ,Novog Beograda, Zemuna bi dobro došao danas sutra.

Hvala svima unapred na odgovorima!

Borko 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja