Rastko N 0 Napisano Octobar 13, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se unapred ako je glupo pitanje(ne razumem se oko skutera). Ali koji je najbrzi skuter do 50 kubika, i koliko najvize moze da ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojsicuros 2 Napisano Octobar 13, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu, svi moraju da imaju istu maksimalnu brzinu. E sad,ti možeš kojekakvim budženjima da povećaš krajnu brzinu. Pun je forum do detalja opisanih postupaka.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Octobar 13, 2024 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia SR50 Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko N 0 Napisano Octobar 14, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan @KrokodiloKoliko ona moze da ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Octobar 14, 2024 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan @KrokodiloKoliko ona moze da ide?Са малим прерадама 90, са вечим па и 140. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arci 0 Napisano Februar 3 U prolazu, 1 post Lokacija: Surčin Motocikl: Tražim prvi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, molim za pomoć. Malo sam čitao po forumu, pa se skroz izgubio, više ne znam ni šta čitam ni šta pamtim. Nisam hteo novu temu pa se nadovezujem ovde, nekako mi je slično. Apsolutno ništa ne znam o ovoj tematici i potpuni sam početnik. Čuo sam za Vespu i Tomos, kapiram da vam to sve govori. Potreban mi je skuter ili motor do 50 kubika na AM dozvolu da ga vozim po lokalu, ravno, do 20 km po smeru. Do posla i nazad. Nemam need for speed, želim samo što manje glavobolje, za manje novce. Planiram da ga vozim i po hladnijem vremenu i uzeo bih nešto sa vizirom, ne znam jel to neki faktor ili može da se namontira na svaki? Ovde sam video mnogo modifikacija, raznih marki za koje nikad nisam čuo. Na pola puta sam i da odustanem. Najradije bih potrošio do 500 evra ali nisam siguran šta bih dobio, jer gde je smisao da za godinu dana uložim još toliko da i dalje radio. A za oko 1000 već ima i novih koji se u oglasima liče na Apenca i nešto slično se zovu. Jel ima smisla gledati tako nešto i jel stvarno to vredi tih para? Novo je lepo, ali meni polovno ne predstavlja problem dok pristojno izgleda. Ako će me isto ili slično služiti radije bih uzeo nešto polovno i jeftinije. Ovde na forumu nisam video da se 50ccm prodaje na oglasima. Takođe, majstor gde bih održavao u blizini Surčina ,Novog Beograda, Zemuna bi dobro došao danas sutra. Hvala svima unapred na odgovorima! Borko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...