Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem deo instrument table,odomera ili km sata za suzukija SV650S 1999 GODISTE

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650S

Kupio bih ako neko od forumasa ima deo instrument table za suzuki sv650s iz 1999 godine jer mi ne radi kazaljka obrtomera kao ni lampica koja pokazuje da li se motor pregreva a sve iz razloga jer je na tom delu pregoreo procesor.Ostalo mi sve radi i instrument tabla je u ok stanju tako da kada bi neko imao taj deo i sa ostecene table nije problem ...vazno je samo da je ispravna ploca ,elektronika,kazaljka i sve na njoj a ubacio bih ga u moju tablu.postavicu slike kako izgleda instrument tabla i slike dela koji mi treba.Znaci treba mi ispravna unutrasnjost ovog levog sata.Nadam se najboljem i nadam se da nece biti skupo😀Broj tel +381606646481 image.png.4e2d4bb1f0d69bcef5beeefec5ac5901.pngimage.png.8bc84e1be0f972650f480e1fbff4a534.pngimage.thumb.png.6373190956b018f1d5e85795e2e489b5.png

Promenio član motokultivatorrr
Zaboravio staviti broj telefona

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

U saobracajnoj mi se vodi kao SV 650s. E sad dal je neko nesto prepravljao ili budzio pre nego je dosao u moj posed ne znam...evo slike motora. Опис није доступан.

• Zainteresovan, 219 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Sat je definitno od Naked verzije. Far nije originalan. Verovatno je S verzija prepravljena u naked.

@abarth_maniacMožda Ranko može da pomogne, ipak ima najviše iskustva sa SV-om 🙂

Ako se ne varam, ovaj motor se prodavao u Požarevcu neko vreme.

Tražim takav poklopac zadnjeg sedišta. Ako bi ga prodao, javi se.

Promenio član Luka9905

• U prolazu, 0 postova

Far je prepravljan i stavljena su sociva...postavicu sliku da se vidi i druga strana motora...tu se bolje vidi far i menjan je takodje i guvernal ili kako ko vec zove da bi rucice dosle u vislji polozaj.A i po ovoj donjoj plastici to jest delu oklopa se vidi da je prepravljan.Lokacija kupovine je Petrovac na Mlavi...bio si blizu...za nekih 40 km ako se ne varam.Ne bih prodavao poklopac iako mi je nekom daljem planu kupovina sedista ali bih tada kombinovao ili jedno ili drugo po potrebi.I hvala na preporuci koga da kontaktiram.   Опис није доступан.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 0 postova

Zahvalio bih se kolegama abarth_maniac Havarisan na ulozenom trudu i vremenu ali nismo uspeli resiti problem.Ono sto mene zanima je dali pasuje taj deo od nekog drugog suzuki motora...ta maticna ploca ili cela unutrasnjost obrtomera ,naravno sa diodicom koja pokazuje pregrevanje jer je i ona riknula...probali smo nesto da prespajamo kod majstora i ona se nije palila sto znaci da je i ona otisla.Ili je stvar mozda samo u procesoru.Koliko je tesko naci samo procesor sa te ploce...dali je to uopste moguce...moze li se samo on menjati.Ne verujuem da je on nesto specijalan mozda je cak isti i na drugim satovima od Sv-a to jest od sv650s a da nije naked verzija i ima li negde na netu shema te maticne ploce da bi se moglo uporediti.Znam da je ovo puno pitanja ali verujte mi dok nisam znao da mi ne radi lampica temperature mislio sam ne radi mi samo obrtomer a sada kada znam da ni ona ne radi kada god sednem na motor topi mi si dzigerica...tako da ga skoro i ne vozim jer u voznji bi trebalo uzivati a ne voziti sto bi babe rekle pun sekiracije... ☹️

• U prolazu, 0 postova

Ovo moje kako je krenulo pre cu naci Eridijum 36 eksplozivni svemirski modulator...pa zato molim vas pomagajte ekipa...a ako moderatori misle da samo zelim da podignem oglas na lestvicu vise neka ga obrisu ali to mi nije namera...p;omagajte ljudi topi mi se dzigerica. 😕

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja