Lukac 1295 Napisano Septembar 28 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Dobio od prijatelja u zameni za sinovljev auto Seat Cordoba (stavljen je i ovde na forum ali uzalud). Odlican motor kome treba dobar i jeftin prevoz. Obavezan prenos sa fakture, 1992god 69000km, cena fiksna 1800e. Dragan 064 9760896. Koga zanimaju detalji , zovnite. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Septembar 28 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Septembar 28 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Septembar 28 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Septembar 28 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano Septembar 30 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Octobar 17 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nepredvidjenih adm. troskova i odradjenog velikog servisa cena 1900e. Sve placeno, uradjen amss, odlican motor za male pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Octobar 23 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Octobar 23 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor pali radi ide, uradjeno sve sto treba, nema dinar ulaganja osim registracije, garancija na agregat, cena 1900e, gledam oglase za te pare samo lesevi i lomovi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Novembar 1 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7166 Napisano Novembar 1 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nejked, L4 1100cc, kardan. Koje ludilo koncept. Ja ne pamtim da sam ikada video ovo uživo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Novembar 2 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ni ja ovo mi je prvi 1100G , pre toga sam vozio isti agregat tri sezone ali model F-u oklopu.Za mene je cudno da vozim jedan motor tri sezone, ali ovi agregati su mocni i neunistivi. Model 1100G je pravi "muski" motor, udoban, okretan, brz, moze da se vozi i na 1000obrtaja i naravno potezak, menjac, kardan super. Promenio Novembar 2 član Lukac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...