drmilan_ 5407 Napisano Septembar 29 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, slobasuper9 said: Oduzima se ako su strane tablice a vozač nikakve veze nema sa inostranstvom, radna viza, pasoš itd... I u tom slucaju saobracajna policija moze samo kaznu da napise ili 'pak pozove carinu pa tek onda oni da ti oduzmu. Ja sam i pored HR papira koji mi nista ne vaze jer je prebivaliste u SRB, vozio stalno madjarske tablice, al sam imao neke papire kao renta car pa mi je to prolazilo, a sto je fakat stvarno je renta car firma vlasnik vozila Promenio Septembar 29 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Septembar 29 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo se privremeno oduzima, vlasnik dolazi po vozilo ako se ne vodi na vozača. Vozač dobija prijavu od carine za carinski prekršaj i mislim da murja piše neku kaznu. Davno bilo, možda je sad druga procedura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 518 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2024 at 6:53 PM, QmBGD said: Ukoliko imaš prebivalište prijavljeno u Srbiji, ne možeš da voziš auto na strane table, bez obzira na sve drugo. Ako si odjavio naše prebivalište u SUP-u, imaš tamo boravak i ostalo, onda si ok. Sve drugo si u carinskom prekršaju. I ja mislim da je ovako. A tu odjavu niko od nas nije imao- u to vreme nismo ni znali za nju. Ako se rešiš špediter kontejnera mora da bude upućen i saglasan, u zavisnosti gde je istovar i carinski ulaz. Plus, vodi računa o produženju NZ registracije i o osiguranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...