mlnmnc 7 Napisano Septembar 27 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima ovog foruma. Imam APN 6S 1988 i zadovoljan sam njime Ne znam puno oko popravki, ali zato volim da ga vozim! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1221 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i treba da uživaš! A za popravku se ne brini, naučiće te Tomos sasvim dovoljno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo CARE! Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 89 Napisano Septembar 28 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7983 Napisano Septembar 29 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Septembar 29 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DollyBull 20 Napisano Octobar 3 U prolazu, 0 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kreidler Street 125DD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...