markes 3 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko zainteresovan za neku vikend voznjicu do Alpa u narednom periodu? Okvirno u petak (mozda cak i cetvrtak) posle posla da se krene, kunt na ulasku u alpe, recimo slovenija (Mangrt ako je prohodan put) i posle neki krug Austrija, Italija, pa nedelja nazad. Ruta, vreme... su podlozni dogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jos rano za Alpe Inace, sjajna ideja i sjajna tura. Zainteresovan sam, ali treba resiti i problem viza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko zainteresovan za neku vikend voznjicu do Alpa u narednom periodu? Stvarno voznjica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jos rano za Alpe Inace, sjajna ideja i sjajna tura. Zainteresovan sam, ali treba resiti i problem viza. Vize ;D ;D, za zaposlene i nije toliki problem, uradi se lazna rezervacija i daju u velikoj vecini slucajeva, Moze Madjarska, Slovenacka...., bilo koji sengen. Ja imam multi na godinu, tako da sam fleksibilan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 6, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovo sto si ti naveo ja planiram u maju i to vezano sa skupom u Umagu. Ukupno oko 8-9 dana. Ljubljana 2 dana da se obnovi oprema i ispostuju ljudi koji nam salju garanciju za vizu, odatle Austrija (Nakalmstrasse, posto je rano za Grossglockner), Italija (Predel) pa nazad. Imam ceo put razradjen, koristio sam ADAC-ove moto karte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovo sto si ti naveo ja planiram u maju i to vezano sa skupom u Umagu. Ukupno oko 8-9 dana. Ljubljana 2 dana da se obnovi oprema i ispostuju ljudi koji nam salju garanciju za vizu, odatle Austrija (Nakalmstrasse, posto je rano za Grossglockner), Italija (Predel) pa nazad. Imam ceo put razradjen, koristio sam ADAC-ove moto karte... Pa i ja bi to kombinovao 7, 8 dana ali me zeza god odmor, posto hocu neku duzu turu da odradim ove godine, jedno mesec dana do Skotske (pa mozda trajekt za Norvesku, Nord Cap) ili Maroka, pa tamo da vitlam. Tako da sem toga imam samo vikende i praznike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 6, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovo sto si ti naveo ja planiram u maju i to vezano sa skupom u Umagu. Ukupno oko 8-9 dana. Ljubljana 2 dana da se obnovi oprema i ispostuju ljudi koji nam salju garanciju za vizu, odatle Austrija (Nakalmstrasse, posto je rano za Grossglockner), Italija (Predel) pa nazad. Imam ceo put razradjen, koristio sam ADAC-ove moto karte... Pa i ja bi to kombinovao 7, 8 dana ali me zeza god odmor, posto hocu neku duzu turu da odradim ove godine, jedno mesec dana do Skotske (pa mozda trajekt za Norvesku, Nord Cap) ili Maroka, pa tamo da vitlam. Tako da sem toga imam samo vikende i praznike Iz istog razloga je ovo meni veca tura i idem sa zenom, posle treba da vodimo dete na more... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam se vratio sa slicnog kruga. bg-ljubljana-trst-venezia-brescia-lago di iseo-bormio-livigno(skijanje)-st.moritz-insbruck-salzburg-linz-wien-budapest-beograd. vidjao sam na putu neke grupe bajkera ali vetar je tako jak da su mi se kola ljuljala k`o deca ispred skole tako da ne bih savetovao neke duze puteve u ovom periodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan vikend u Alpima? hehe, druze, vjeruj mi tamo ne mozes na vikend poc a i planiraj to za koji mjesec jer je to pocetka ljeta svaki prelaz zatvoren zbog snijega jel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stromer 5 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovo sto si ti naveo ja planiram u maju i to vezano sa skupom u Umagu. Ukupno oko 8-9 dana. Ljubljana 2 dana da se obnovi oprema i ispostuju ljudi koji nam salju garanciju za vizu, odatle Austrija (Nakalmstrasse, posto je rano za Grossglockner), Italija (Predel) pa nazad. Imam ceo put razradjen, koristio sam ADAC-ove moto karte... pozdrav Doktore, reci za koji deo maja planiras put ,jer se poklapa sa mojim planom- zena i ja vezana dva vikenda, mozda moze u drustvu ili bar susret negde gde pogled nema kraja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 8, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovo sto si ti naveo ja planiram u maju i to vezano sa skupom u Umagu. Ukupno oko 8-9 dana. Ljubljana 2 dana da se obnovi oprema i ispostuju ljudi koji nam salju garanciju za vizu, odatle Austrija (Nakalmstrasse, posto je rano za Grossglockner), Italija (Predel) pa nazad. Imam ceo put razradjen, koristio sam ADAC-ove moto karte... pozdrav Doktore, reci za koji deo maja planiras put ,jer se poklapa sa mojim planom- zena i ja vezana dva vikenda, mozda moze u drustvu ili bar susret negde gde pogled nema kraja!!! Planiram da to spojim sa skupom u Umagu. Jedino jos nisam odlucio da li da krenem vikend ispred pa sa ture na skup ili sa skupa dalje. Posto planiram deo po Alpima, videcu kako ce biti vreme, posto ako je lose ne vredi ici na Alpe. Ako se poklapaju termini, mozemo negde da se sretnemo ili da se poklopi neki deo puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giovanni 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan. Posle Umaga tura po alpima bi bila prava stvar. Nemam problem sa vizom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovo sto si ti naveo ja planiram u maju i to vezano sa skupom u Umagu. Ukupno oko 8-9 dana. Ljubljana 2 dana da se obnovi oprema i ispostuju ljudi koji nam salju garanciju za vizu, odatle Austrija (Nakalmstrasse, posto je rano za Grossglockner), Italija (Predel) pa nazad. Imam ceo put razradjen, koristio sam ADAC-ove moto karte... Ja vec sakupljam sve informacije gde ima servis za Guzzija u Italiji ;D U planu mi je moto skup u Umagu pa za italiju na redovan servis ali ozbiljno Drago mi je da necu ici sam i za nesto vise informacija ko bi gde tacno i kuda isao neka ovde napise,ja tamo nikada nisam bio jedino je problem sto nemam mnogo dana odmora ,mozda 4 ili 5 max mada verujem da sve to moze lepo da se obidje za to vreme Pisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od kog do kog maja je skup u Umagu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Od kog do kog maja je skup u Umagu? Moto susret M.K.Staaari rokeri 08,09,10.05. 2009 Umag,Stella Maris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Kepo i ja mislimo sa zenama da u vreme susreta u Umagu mozda provozamo se do Venecije, ali sve je jos opciono otvoreno tako da ko god ide gore a zeli neku takvu voznju mozda se i dogovorimo. Mada mislim da je najpametnije da se izbace planovi putovanja pa da se ljudi javljaju ako im se ide na tu voznju. Inace poseta Alpima bi mozda dobro dosla kada se organizuje moto susret BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo i ja mislimo sa zenama da u vreme susreta u Umagu mozda provozamo se do Venecije, ali sve je jos opciono otvoreno tako da ko god ide gore a zeli neku takvu voznju mozda se i dogovorimo. Mada mislim da je najpametnije da se izbace planovi putovanja pa da se ljudi javljaju ako im se ide na tu voznju. Inace poseta Alpima bi mozda dobro dosla kada se organizuje moto susret BMW. Ne vozimo svi BMW a otvoricu temu u putovanja/izleti pa ce mo da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Eh Dzolaja nemoj da si na kraj srca pa ni Kepo ne vozi BMW to nam je samo povod da idemo na Alpe i da se lepo provedemo. Nekako volim kad vidim mnogo motora na drumovima, bude mi puno srce. I u opste mi nije vazno koje su marke, jer za mene su svi motoristi braca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Eh Dzolaja nemoj da si na kraj srca pa ni Kepo ne vozi BMW to nam je samo povod da idemo na Alpe i da se lepo provedemo. Nekako volim kad vidim mnogo motora na drumovima, bude mi puno srce. I u opste mi nije vazno koje su marke, jer za mene su svi motoristi braca. E onda OK salim se,evo ovde nesto vise + prijava http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30606.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 9, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Eh Dzolaja nemoj da si na kraj srca pa ni Kepo ne vozi BMW to nam je samo povod da idemo na Alpe i da se lepo provedemo. Nekako volim kad vidim mnogo motora na drumovima, bude mi puno srce. I u opste mi nije vazno koje su marke, jer za mene su svi motoristi braca. Na Alpima kad god da odes je puno motora... ;D Nesto kao bikersko hodocasce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da resim neku seng vizicu i sigurno negde palim ove godine, pa mozda i na Alpe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, najvise mi odgovara da se krene cetvrtak popodne posle posla( oko 16 ili 17h). u ljubljani smo oko ponoci. odmor i nastavak ka alpima.Povratak nedelja popodne. prakticno imamo 2 i po dana u Alpima termin za putovanje: kad otopli(kraj marta). Nisam isao na nako duge ture i jos nisam napravio dodatno sediste za KLE. druga varijanta do ljubljane zajedno, pa posle kud koji, a zajedno vracanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 10, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan termin za putovanje: kad otopli(kraj marta). U to vreme se na Alpima uveliko skija, a pojedini delovi ni u maju nisu prohodni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan termin za putovanje: kad otopli(kraj marta). U to vreme se na Alpima uveliko skija, a pojedini delovi ni u maju nisu prohodni. To sve zavisi kakvo vreme bude u narednom periodu, ako bude topliji talas, progledace putevi i tad. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 10, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan termin za putovanje: kad otopli(kraj marta). U to vreme se na Alpima uveliko skija, a pojedini delovi ni u maju nisu prohodni. To sve zavisi kakvo vreme bude u narednom periodu, ako bude topliji talas, progledace putevi i tad. ;D ;D ;D To je tacno, i sam igram na tu kartu, ali npr. Grossglokner nije uopste otvoren pre 1.juna. A ima ih jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...