Rade koenig 1052 Napisano Septembar 5 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, nadam se da je tema na pravom mestu. Ono sto me zanima je da li mozda znate ili imate ideju gde bih mogli brat i ja da parkiramo motore na 10 dana u Budumpesti u blizini aerodroma ne mora bas preblizu ali da budu bezbedni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Septembar 5 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps WWW.GOOGLE.COM ★★★★☆ · Supermarkt 2.5km od aerodroma, parking lidla/tesca Promenio Septembar 5 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 5 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ostavimo tu motore i 10 dana kasnije nadjem samo sajle Zaista i iskreno se nadam da nisi mislio da ne umem da parkiram ispred mega marketa i slicno. Mislio sam da posto ima brdo clanova da neko ima neku garazu ili saznanje da neko ima neku garazu koju bi izdao za tih 10 dana da ususkamo 2 motora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Septembar 5 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rade koenig said: Da,ostavimo tu motore i 10 dana kasnije nadjem samo sajle Zaista i iskreno se nadam da nisi mislio da ne umem da parkiram ispred mega marketa i slicno. Mislio sam da posto ima brdo clanova da neko ima neku garazu ili saznanje da neko ima neku garazu koju bi izdao za tih 10 dana da ususkamo 2 motora ... izvini, promaklo mi da idete motorima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...