Rade koenig 1088 Napisano Septembar 5, 2024 Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, nadam se da je tema na pravom mestu. Ono sto me zanima je da li mozda znate ili imate ideju gde bih mogli brat i ja da parkiramo motore na 10 dana u Budumpesti u blizini aerodroma ne mora bas preblizu ali da budu bezbedni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6039 Napisano Septembar 5, 2024 (promenjeno) Drug član, 2561 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps WWW.GOOGLE.COM ★★★★☆ · Supermarkt 2.5km od aerodroma, parking lidla/tesca Promenio Septembar 5, 2024 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1088 Napisano Septembar 5, 2024 Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Da,ostavimo tu motore i 10 dana kasnije nadjem samo sajle Zaista i iskreno se nadam da nisi mislio da ne umem da parkiram ispred mega marketa i slicno. Mislio sam da posto ima brdo clanova da neko ima neku garazu ili saznanje da neko ima neku garazu koju bi izdao za tih 10 dana da ususkamo 2 motora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6039 Napisano Septembar 5, 2024 Drug član, 2561 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rade koenig said: Da,ostavimo tu motore i 10 dana kasnije nadjem samo sajle Zaista i iskreno se nadam da nisi mislio da ne umem da parkiram ispred mega marketa i slicno. Mislio sam da posto ima brdo clanova da neko ima neku garazu ili saznanje da neko ima neku garazu koju bi izdao za tih 10 dana da ususkamo 2 motora ... izvini, promaklo mi da idete motorima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...