Jump to content

Moto Zajednica

Seat Cordoba 1.4 2008

Recommended Posts

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Prodajem Seata od sina, vlasnik je 6 god, registrovan do novembra uredno odrzavan, prva boja, naravno  ima koja ogrebotina, klima radi, prosle god kupljene gume i akumulator, redovno radjeni servisi kod naseg majstor Mikija, unutra izuzetno ocuvan.Sin je drugi vlasnik, auto je kupljen na sajmu automobila 2008, ja sam pre 6 god od kolege motoriste uzeo auto i dao ZRX1200S uz malu doplatu.Presao pravih 230000, uzeli smo ga sa 178000, 1.4 benzinac, sa svom opremom, cena za forumase 2100e. Stavicu slike sutra, koga interesuje nek me cimne Lukac 064 9760896

Promenio član Lukac

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

neko kaze da je dobar, neko ga ne voli, isti je agregat kao u wv polo.Inace lici na motor od motocikla, 16 ventila, mala glava, hidro podizaci, i dosta je zivahan.

Promenio član Lukac

• Svrati cesto, 3578 postova
On 27. 8. 2024. at 16:41, Lukac je napisao:

neko kaze da je dobar, neko ga ne voli, isti je agregat kao u wv polo.Inace lici na motor od motocikla, 16 ventila, mala glava, hidro podizaci, i dosta je zivahan.

Ja mu manu nisam video.

Fabia u firmi, sjasi Kurta uzjasi Murta, gura preko 300 000 bez ikakvog kvara. Potrosnja se prati dugorocno, vrti se oko 6 l.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja