Simijonović 18 Napisano Avgust 24 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, društvo pre nego da postavim pitanje, da kažem da sam gušter što se mototra tiče. Pre nekih nedelju dana sam uzela rukavice, kacigu i potkapu. U planu mi je da uzmem polovnu Hondu r600 CBR , međutim ja polažem za A2 kategoriju. Da li je moguće u ugrađivanje blokatora kod nas? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Avgust 24 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Piši propalo. Uzmi A2 motor, nemoj se zezati, kazne su brutalne, pogotovo za vozače koji su friško položili, tj voze probnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simijonović 18 Napisano Avgust 25 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Disko Nindža je napisao: Piši propalo. Uzmi A2 motor, nemoj se zezati, kazne su brutalne, pogotovo za vozače koji su friško položili, tj voze probnu. Aha, okej, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...