nidzanidza 2 Napisano Avgust 20, 2024 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Pokusavam da nadjem 21/18 zicane tockove za svoj motor kako bih presao sa 19/17 na vece, medjutim jedino mesto gde sam nasao je KTM u Beogradu ali su preskupi. Ako ima neko neki predlog gde traziti ili sta traziti bio bih zahvalan! Prevrnuo sam polovne automobile i google vec. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano Avgust 21, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 8. 2024. at 12:14, nidzanidza je napisao: Zdravo, Pokusavam da nadjem 21/18 zicane tockove za svoj motor kako bih presao sa 19/17 na vece, medjutim jedino mesto gde sam nasao je KTM u Beogradu ali su preskupi. Ako ima neko neki predlog gde traziti ili sta traziti bio bih zahvalan! Prevrnuo sam polovne automobile i google vec. Hvala unapred! Koji to motor sad vozis, nije ovaj koji ti piše na profilu. Motor koji fabrički ima 17/19 je i zamišljen kao soft enduro i sama promena točkova ga neće pretvoriti u pravi enduro Nikad te konverzije nisu bile jeftino resenje. Imao sam Ktm tockove 21/18 ali sam odustao od stavljanja na moju Betu supermoto, jer je bilo potrebno bas dosta prepravki. Čitaj ovde po forumu, pogotovo u enduro sekciji, uputice te ljudi na pravi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzanidza 2 Napisano Avgust 21, 2024 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, malitomic said: Koji to motor sad vozis, nije ovaj koji ti piše na profilu. Motor koji fabrički ima 17/19 je i zamišljen kao soft enduro i sama promena točkova ga neće pretvoriti u pravi enduro Nikad te konverzije nisu bile jeftino resenje. Imao sam Ktm tockove 21/18 ali sam odustao od stavljanja na moju Betu supermoto, jer je bilo potrebno bas dosta prepravki. Čitaj ovde po forumu, pogotovo u enduro sekciji, uputice te ljudi na pravi put. Prepravio sam upravo aktivan motor na profilu, hvala! Vozim CFMoto 800MT Explore. Sto se tice prepravki mislim da ce zavisiti od samog tocka ali mislim da je izvodljivo. Pored tih prepravki, treba mi duze crevo za kocnice napred i nov blatobran ili da nekako modifikujem ovaj. A sto se tice zadnjeg tocka mislim da ce jedine prepravke biti oko tocka po onome sto sam gledao. Mislim da sirina osovine ne bi trebalo da pravi problem takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano Avgust 21, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan To je znači ovaj motor Ti bi preko 'leba, pogacu, rekao bih. Moje je misljenje je da onaj ko poseduje ovakav motor, a ima potrebu za vecim tockovima da bi ga ucinio prohodnijim na off-u, treba da promeni motor. Ktm recimo ima celu gamu ljutih i sposobnih putnih endura. Takodje mislim da i ovaj postojeći MT, može mnogo po terenu, sa samo malo grubljim gumama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...