AcaKLR 85 Napisano Avgust 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan primerak BMW R1200GS iz 2010. godine. U mom je vlasništvu od septembra prošle godine, a uvežen je iz Švajcarske. Redovno održavan, potpuno ispravan, sa dosta dodatne opreme: - donji i gornji crash bar - SW Motech tank torba - 2x 12V uticnica na kormanu koja radi na kontakt - BMW maglenke sa led sijalicama - bočni koferi Hepco & Becker sa čantrama za ulje i benzin - nosač zadnjeg kofera sa GIVI Monokey sistemom kačenja - Touratech poluga za kačenje navigacije - Puig visoki touring vizir Od fabričke opreme ima: - Kontrolu proklizavanja (ASC) - ABS - ESA (podešavanje amortizera na dugme) - Board kompjuter - Senzore pritiska u gumama - Grejači ručica - LED žmigavci i štop svetlo Filter vazduha, filter ulja, ulje, svećice, zadnje pločice i ulje u kočnicama zamenjeni pre 3000km. Usisi sinhronizovani u martu. Diskovi, gume i prednje pločice u super stanju. Registrovan je do 21.09.2024. Motor je moguće videti u Pančevu, cena je 7.299e i podložna je dogovoru a prenos vlasništva je obavezan. Promenio Avgust 8 član AcaKLR 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt na 064/484-28-52 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Između 16.08. i 18.08. motor će biti u obilasku Transalpine i Transfagarašana nakon čega će imati koji kilometar na satu više. Proba i svaki pregled motora biće ponovo mogući u Pančevu od ponedeljka, 19.08.2024. Zaboravih da napišem da su pre otprilike 3.000km zamenjene obe manžetne na kardanu i tom prilikom odrađen i pregled kardana kao i podmazivanje svih delova i zamena ulja u diferencijalu. Ulje u menjaču zamenjeno je pre nekih 10.000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Avgust 23 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se ekstra lepo proveo u Rumuniji. Od sreće je skroz pojeo zadnju gumu (sada je dobio novu Bridgestone Battlax Adventure A41, isti model kao što je i prednja) i malo smo ogrebali levi i desni fuzaster. Potrošnja goriva na ovoj turi sa saputnicom i stvarima između 5,2l i 6,2l na 100km. Trenutno na satu oko 79.000km, ali i to će uskoro da se poveća pošto motor ovaj vikend ide na Durmitor. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan GS uspešno obišao i Durmitor. Na satu nešto preko 80.000km. Vožnja u dvoje sa zadnjim koferom, tank torbom i crash bar torbama. Po Durmitoru i nazad do Pančeva potrošnja oko 5.5l/100km. Pošto smo kasno krenuli, od Pančeva do izlaska sa autoputa posle Čačka i pri brzinama od 170-180km/h, izmerena potrošnja je 7.8l/100km. Na Zlatiboru smo se malo zaneli. Neverovatno je sa kojom lakoćom se GS obara i vozi po krivinama. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF. Sa saputnicom, a samo jedan kofer i tank torba!? Čestitam! Lep motor, super opis, vrh fotografije. Srećna prodaja! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem, imao sam sreće kad sam birao saputnicu. Ne samo da voli motore i što joj nije problem da pređemo i 1300km u danu, već uskoro i sama kreće da vozi. Motor smo joj već uzeli - CFMOTO NK 300 za početak, a počela je i sa vožnjom u auto školi. Hvala! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4443 Napisano Avgust 28 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/8/2024 at 1:25 PM, AcaKLR said: sa dosta dodatne opreme: - bočni koferi Hepco & Becker sa čantrama za ulje i benzin Prastaj na off., vise je sprdnja kod nas u drustvu... @ProMaster , @m.milivojevic Sta je Darko pricao,a ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Darko Mihajlovic said: Prastaj na off., vise je sprdnja kod nas u drustvu... @ProMaster , @m.milivojevic Sta je Darko pricao,a ? Praštam, samo mi dižete post Nadam se da nije problem što se ostalih tiče. O zamenama do sada nisam razmišljao, ali sve više me vuče BMW S1000R da probam. Tako da ako je neko razmišljao o prelasku na GS-a a vozi S1000R, nek se javi slobodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4443 Napisano Avgust 29 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa GS na s1000r ? Legendarno Svakako, s1000r je brutalan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Sa GS na s1000r ? Legendarno Svakako, s1000r je brutalan motor Do sada nisam vozio naked a ni 4 cilindra. S1000XR mi je takođe jako zanimljiv i pre bih na njega seo nego na S1000R, ali je S1000XR trenutno izvan budžeta. Do sada je bitan kriterijum za izbor motora bio komfor suvozača te se vozio BMW F800ST pa F800GS pa sada i R1200GS, ali pošto će suvozač uskoro da postane vozač, mogu da uzmem nešto što je možda prikladnije mojim godinama. Imale su pojedine kolege opaske da sam previše mlad da bih vozio GS, na šta sam ja odgovarao da možda nemam godina, ali zato imam stomak za njega. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 4 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Zovite, napravićemo cenu. 21.09.2024. mu ističe registracija, do tada je preuzimanje lako - ne mora na prikolicu/u kombi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 4 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/29/2024 at 1:10 PM, AcaKLR said: Do sada nisam vozio naked a ni 4 cilindra. S1000XR mi je takođe jako zanimljiv i pre bih na njega seo nego na S1000R, ali je S1000XR trenutno izvan budžeta. Do sada je bitan kriterijum za izbor motora bio komfor suvozača te se vozio BMW F800ST pa F800GS pa sada i R1200GS, ali pošto će suvozač uskoro da postane vozač, mogu da uzmem nešto što je možda prikladnije mojim godinama. Imale su pojedine kolege opaske da sam previše mlad da bih vozio GS, na šta sam ja odgovarao da možda nemam godina, ali zato imam stomak za njega. Ako razmišljaš...malo da dolijem ulje na vatru....Drugar prodaje XR-a, vrlo brzo će biti oglašen. Ako si zainteresovan poslaću ti kontakt. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 4 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Lucky George said: Ako razmišljaš...malo da dolijem ulje na vatru....Drugar prodaje XR-a, vrlo brzo će biti oglašen. Ako si zainteresovan poslaću ti kontakt. Hvala na ponudi, ali finansijski ne mogu toliko da se pružim trenutno. 2025. će jedan biti moj, nadam se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 4 (promenjeno) Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 8. 2024. at 13:10, AcaKLR je napisao: Do sada nisam vozio naked a ni 4 cilindra. S1000XR mi je takođe jako zanimljiv i pre bih na njega seo nego na S1000R, ali je S1000XR trenutno izvan budžeta. Do sada je bitan kriterijum za izbor motora bio komfor suvozača te se vozio BMW F800ST pa F800GS pa sada i R1200GS, ali pošto će suvozač uskoro da postane vozač, mogu da uzmem nešto što je možda prikladnije mojim godinama. Imale su pojedine kolege opaske da sam previše mlad da bih vozio GS, na šta sam ja odgovarao da možda nemam godina, ali zato imam stomak za njega. Ja vozim S1000R 2015. godište. Perfektan u svakom smislu te reči. Trenutno nije na prodaju i nema ga na oglasima, ali mi se pod kožu uvukao neki crv, koji me gricka i baca na razmišljanje da pređem na XR. Nisam još odlučio, ali se jako lomim i razmišljam zadnjih par meseci. U slučaju da prodaš GS možemo da porazgovaramo na tu temu ako se odlučiš za kupovinu S1000R. Ne kažem da će sigurno da bude na prodaju jer bih se teška srca odvojio od tog motora, ali ako bi naišao ozbiljan kupac a meni izleteo dobar XR, razmislio bih na tu temu. S1000R je brutalan motor. Dve ipo godine kako je u mom vlasništvu i imam samo reči hvale za taj motor. Pravi je užitak i gušt voziti ga. Nebo i zemlja je razlika u odnosu sa GS i mislim da ta dva motora ne mogu ni po čemu da se porede, jer dodirnih tačaka nemaju. Ali, ako voliš nejkede za novac koliko košta S1000R u toj kategoriji motora nema konkurenta (možda sam subjektivan ali to je moje mišljenje). P.S Izvini na off-u i srećna prodaja! Promenio Septembar 4 član SkoMy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/5/2024 at 12:12 AM, SkoMy said: Ja vozim S1000R 2015. godište. Perfektan u svakom smislu te reči. Trenutno nije na prodaju i nema ga na oglasima, ali mi se pod kožu uvukao neki crv, koji me gricka i baca na razmišljanje da pređem na XR. Nisam još odlučio, ali se jako lomim i razmišljam zadnjih par meseci. U slučaju da prodaš GS možemo da porazgovaramo na tu temu ako se odlučiš za kupovinu S1000R. Ne kažem da će sigurno da bude na prodaju jer bih se teška srca odvojio od tog motora, ali ako bi naišao ozbiljan kupac a meni izleteo dobar XR, razmislio bih na tu temu. S1000R je brutalan motor. Dve ipo godine kako je u mom vlasništvu i imam samo reči hvale za taj motor. Pravi je užitak i gušt voziti ga. Nebo i zemlja je razlika u odnosu sa GS i mislim da ta dva motora ne mogu ni po čemu da se porede, jer dodirnih tačaka nemaju. Ali, ako voliš nejkede za novac koliko košta S1000R u toj kategoriji motora nema konkurenta (možda sam subjektivan ali to je moje mišljenje). P.S Izvini na off-u i srećna prodaja! Pusti poruku ukoliko rešiš da prodaješ S1000R 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, nova cena 7200e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija ističe 21.09.2024. što mu dođe za dva dana. Idealna prilika za nekog ko ga merka da se javi, dobije lepu cenu, i odveze ga na točkovima a ne u prikolici/kombiju... Promenio Septembar 19 član AcaKLR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ko dođe da pogleda, moći će da bira motor Cena za CRNI 7100e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelan. U interesu mi je da ga prodam kako bih sebi uzeo drugi motor s toga se možemo dogovarati i pregovarati o ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 7000e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Octobar 10 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4443 Napisano Octobar 10 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jbt , kad si zaverglao , mislio sam da je crko aku... paljenje - jedva 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Darko Mihajlovic said: jbt , kad si zaverglao , mislio sam da je crko aku... paljenje - jedva Deluje kao da mu je zadnje Tako vergla od kad je kod mene ali upali svaki put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...