PeterPan 357 Napisano Februar 4, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem par polovnih Mitas guma E-08 130/80-17 i 90/90-21. Gume su bile montirane na Transalpa pre nego sto sam ga ja uzeo. Dobio sam ih sa kupljenim motorom, a presle su oko 5000 km po recima prethodnog vlasnika (ja mu verujem na rec). Gume na mom motoru su dobre, a ove mi stoje bez veze. Cena je 40 evra. Moguca isporuka u Novi Sad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze samo prednja i koliko evropskih dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Isto pitanje za zadnju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 5, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih u paru da ih prodam. Makins se prvi javio na pp u vezi guma. Sutra ce pogledati gume, pa javljam jesmo li trgovali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 5, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi možda uzeo i prednju ali je moja 19 cola. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 6, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gume su otisle Makins-u. U zdravlju da ih oguli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...