sreten75 402 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 463 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Vozim zx12 2001.g vec tri godine,pa sam se nesto razmisljao da ga prodam,iako za tim nemam ama bas nikakvog objektivnog razloga.Dvoumim se izmedju novije varijante istog ili zx14. Inace mislim da je moja varijanta lepsa i od jednog i od drugog,ali kad djavo ne da mira...Interesuje me misljenje nekog kolege koji je iskusio oba modela. Kazu da je 14-ca i pored velike snage nekako metiljav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao ni jedan,ali znam da kad bi imao kesa o svih R modela uteo bih ZX12R. Mozda ti nekada bude znacilo dok se dvoumis.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ZX-12 i o motoru sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2495 Napisano Februar 7, 2009 Skuteras, 3790 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao jednom neke testove na TV-u i bio je taj zx14 tj. zzr1400 ako se ne varam. To je trebao da bude kawin odgowor na suzukijevu busu, ali je ispalo da je busa opet malo bolja. Cak su cini mi se tu i naveli da je zbog ne znam sad kojih razloga bolje kupiti super soprtski zx12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 402 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 463 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Fuck. Sad sam u jos goroj dilemi nego pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...