samih 1 Napisano Jul 18 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Samih. Neko vrijeme razmisljam da sebi kupim motor. Mislio sam ga uzeti pocetkom sljedece sezone. Dosta sam gledao i najvise mi se svidjela Gilera Runner 125, ne znam da li bi bilo pametno uzeti taj motor jer bi mi to bio prvi motor. Visok sam 170 i tezak oko 60 kila, i imam 15 godina. Vec sam vozio motor od druga ali to je uvijek bila neka kratka voznja. Citao sam da je taj runner tezak oko 150 kila i ne znam da li bi ga mogao kontrolisati. Ne znam da li da uzmem taj motor. Nadam se da mi neko moze pomoci na neki nacin. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 319 Napisano Jul 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, samih said: Zovem se Samih. Neko vrijeme razmisljam da sebi kupim motor. Mislio sam ga uzeti pocetkom sljedece sezone. Dosta sam gledao i najvise mi se svidjela Gilera Runner 125, ne znam da li bi bilo pametno uzeti taj motor jer bi mi to bio prvi motor. Visok sam 170 i tezak oko 60 kila, i imam 15 godina. Vec sam vozio motor od druga ali to je uvijek bila neka kratka voznja. Citao sam da je taj runner tezak oko 150 kila i ne znam da li bi ga mogao kontrolisati. Ne znam da li da uzmem taj motor. Nadam se da mi neko moze pomoci na neki nacin. Hvala. Pozdrav! Sa 14 sam položio PSP i vozio Gileru Stalker 50, pojma nisam imao koliko je težak, ali je bilo jedno od najboljih leta u mom životu. Ono što je po meni bitno je da imaš dozvolu i opremu neku i onda polako. Promenio Jul 18 član h0use Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9901 Napisano Jul 21 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Jul 21 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Jul 30 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...