Predator016 1139 Napisano Jul 17 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam kupio ove godine u Louisu u Beču, nosio je bukvalno dva - tri puta, uvek sa potkapom. Još miriše na novo, apsolutno nema oštećenja niti bilo koji trag korišćenja, ni spolja ni iznutra. Veličina L, jedina razlika u odnosu na novu iz radnje je nosač za gopro koji sam zalepio napred. Kaciga ima pinlock i vrećicu za nošenje. Evo linka ka modelu, tu imate detaljnu specifikaciju, da ja sad ne kopiram ovde. HJC i70 Lonex MC5SF kaciga | Motoland WWW.MOTOLAND.RS I70 je moderna sport-touring kaciga, sastavljena od naprednog HJC-ovog polikarbonatnog materijala. Full-face šk Ovo su slike kad je kupljena, Cena neka bude 150e, mislim da je korektno, s obzirom da je nova, ali sam tolerantan za kolege . Nikako ne mogu da se naviknem na ff kacige, to je i jedini razlog prodaje, može zamena za Shark Evo One 2 ili Scorpion ExoTech, pošto LS2 Valliant2 već imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 110e za kolege, da mi ne stoji bezveze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 29 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna ispravka, kaciga je veličine XL, a ne L, pogrešio sam u objavi, a sad ne mogu da editujem naslov.. Evo slike : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 12 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Konačna cena 100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...