zoleprole 45 Napisano Jul 4 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam primetio da mi je pukao desni nosač retrovizora, vidim da je nosač integrisan sa ručicom kočnice pa ne znam šta se radi u ovakvim slučajevima. Jel se može zavariti, zalepiti ili moram menjati sve u kompletu sa ručicom prednje kočnice? Motor je Kawasaki EN 500. Promenio Jul 4 član zoleprole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 45 Napisano Jul 4 U prolazu, 44 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam malo bolje pogledao, nosač retrovizora je na ovom delu bliže odakle se gleda, znači može samo da se zameni taj deo koji obuhvata volan i koji drži kočnicu. E sad ne znam jel ima negde da se nabavi samo taj deo i jel paše od neke druge ručice kočnice, da li su te ručice univerzalne ili svaki model ima svoje ručice? Eto kad ne znaš pitanja se samo nameću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 487 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Recimo ovaj Ulogujte se - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Treba samo da znaš prečnik kormana i koji je navoj na samom retrovizoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 45 Napisano Jul 6 U prolazu, 44 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Da, to se zove MIRROR MOUNT BRACKET, ima na aliju za euro-dva a ima i na ebayu original 24 dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...