Efendija Skalin 498 Napisano Jun 24, 2024 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, prodajem svog velikog Stroma. Prije 10 dana registrovan, uradjen servis prije 100km i stavljene nove Michelin Road 6 gume koje su za sada presle nepunih 1000km. Ulaganja nema nikakvih. Motor je u prvoj boji, garaziran, ima dve ogrebotine od bezazlenog pada u dvoristu, koji sam ovdje negdje na forumu i opisao (zadnje 2 slike, maska i crash bar). Prodaje se sa centralnim i bocnim nosacima kofera. Takodje ima 12V punjac sa voltmetrom, presvuceno sediste, zastitu hladnjaka i automatsko podmazivanje lanca. Ima 62000km na satu. Vozi se redovno. Obzirom na nove gume, tek odradjen servis i godinu registracije, planirao sam da ga stavim na PA za 3350€. Ali neka prvo stoji ovdje mjesec dana. Dogovor kucu gradi i za kolege s foruma je cijena stvar dogovora. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Jun 24, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan El ima godište?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 498 Napisano Jun 24, 2024 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 2003. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 980 Napisano Jun 27, 2024 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda korektno i po opisu mislim da je dobra prilika....ako prodam moj motor eto me kod tebe na razgledanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 498 Napisano Jun 28, 2024 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan moze! 05.-20.07. sam van zemlje, a tebe ako put nanese ka Novom Sadu, dodji ti na kafu* i da razgledas bez obzira da li si prodao ili ne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 498 Napisano Jul 21, 2024 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga i na PA. Suzuki V Strom DL1000 VStrom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V Strom DL1000 VStrom, 2003. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 62000 km, Novi Sad. Cena 3.350 € -... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 498 Napisano Avgust 1, 2024 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat, moze katanac na temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...