rex 432 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna nekog ili, elem pantelija ne prestaje da me oduševljava.kvačilo stiglo jako brzo i sve super dok me majstor nije obradovao sa otkrovenjem da je zakucao agregat.zabava se nastavlja dalje potrebni su mi ventili,dihtung glave i španer za kawasaki vn 800 1997godište.ovlašćeni uvoznik za C.goru mi je izračunao ceh na oko 450eur.4ventila,dihtung i španer.trik je da se čekaju delovi do 2meseca,što mi ulepšava život jer to znači zbogom tablica,istekla registracija 01,06, onda vađenje nove saobraćajne koja se čeka i kad sve saberem ništa od njega do septembra.dali neko može da nabavi delove za manje vremena.svakako uz nadoknadu za uslugu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan tel 0638419088 kontakt oovde ili na viber.hvala unapred za svaku vrstu pomoći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan hvala saši iz ns.spasio me od prodaje pantelije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...