Nisević07 0 Napisano Jun 10 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raja imam keeway fact na motoru je kit 70 Tmmp motor ima tt auspuh mučim seoko prenosa,na motoru je trnut 3,5g rolnice crvena centralna i žute oprugice. Motor kada krene razleti se u obrtaje do neki 20 na sat i obrtaji naglo panu i onda mora tako navuć do 40 i onda motor ima punu snagu.Sta vi predlažete sta se može tu sredit da nema te rupe . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jun 11 Drug član, 4769 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја предлажем Малоси редуктор и што шта друго.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Zamena zadnje remenice sa nekog skutera gde su kanali linearni. Ja sam kod sebe stavio od morinija 123mm. Imas skuter forum pa tamo mozes da predstavis skuter i dobijes razne informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jun 12 Drug član, 4769 postova Prijavi odgovor kao problematičan Стандардни варијатор промениш за спортски, задња ременица без оног зуба унутра, тањи кајш који би више пропао у ременицу, крача болцна на варијатору, карбуратор са дебљим саухом који има могучност за допунско штеловање(ако није јасно питај), редуктор обавезно. Има Полини где се мења примарни и секундарни пренос(скупљи) и Малоси(јефтинији), имаш и друге Топ рејсинг, Стејџ 6 бла, бла. Свакако помештање целе плочице намотаја 5 до 7 степени у раније и много проби да све то укомпонираш(за то ти треба искуство)Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Jun 12 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... jel sam ja lud... Nama ne trebaju neprijatelji kad nam deca imaju ovakav pravopis... Sami smo sebi presudeli.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...