Mr_Wolf 1992 Napisano Jun 6 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba potpuno nov, neotpakovan, Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110 sive boje. Dobio sam ga u nekoj akciji od Samsunga, a ne treba mi. Koliko vidim najjeftiniji na KP je 118€, pa da ga dajem za 100. Samsung Galaxy Tab A9 - Full tablet specifications WWW.GSMARENA.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Jun 6 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ja klincu da se igra na raspustu. 0646513718 Zlatko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1992 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ga je kolega. Promenio Jun 6 član Mr_Wolf 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...