Blaza 9534 Napisano Maj 27 (promenjeno) Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, razmišljam o promeni motora, pa da ponudim svoj motor, a ne znam ni šta bih drugo uzeo... Družim se sa njim malo više od godinu dana. Kod mene je stigao u dobrom stanju, nadam se da odlazi u još boljem. Kome smeta na cajgeru 93 hkm, ne mora dalje ni da čita. Za proteklo vreme sam, pored lepe vožnje, svašta nešto i radio na motoru, pišem čega se setim. Zamenjen lanac DID sa lančanicima (Stefan Moto bike), preštelovani ventili, NGK iridium svećice, creva hladnjaka, filter benzina i creva, kpl servis anlasera, dodati nosači bočnih kofera i koferi, led automat migavaca, led migavci i far, prigušivač za Leo Vince (ručni rad), nove pločice nemontirane, mali servis rađen već par puta, promenjen korman, stavljen otvoreniji (N.F.S.) itd... Ima i mana, rezervoar je (pre mene) oguljen na levoj strani na jednom mestu, gume su Michelin Street Force iz 2021.god, možda još nešto, dopisaću ako se setim. Motor je sa današnjim danom registrovan 13 meseci ! Ja sam vlasnik, prenos je obavezan !!! Cena 1.900 evra Zaboravih telefon... 0641234595 -Viber 0648518347 -bez Vibera... Promenio Maj 27 član Blaza broj telefona 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mala greška u vezi guma. Gume su Michelin Pilot Street, prednja iz 2021, zadnja iz 2020. Obe promenjene u paru 2022.godine. Kada sam kupio motor (od dobrog drugara), gume su bile prešle max 500 km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza sta planiras da uzimas ...brzo ga menjas...nije ti legao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam odgovorio @Disko Nindža u temi registracije na isto pitanje. Samo malo udobniji.... A možda i ne prodam, već samo sedište sredim. Ono, gel, pena itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3325 Napisano Maj 27 (promenjeno) Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Trange frange, uzneš moju makinu, a ja od @Eol njegovu. I ostane sve u familiji. Promenio Maj 27 član Atorn 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A ko će moju ??? Polako, videćemo, još ne znam ništa...sve je u opticaju...možda neki čoper, sa produženim komandama, da odmorim noge... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza poslusaj savet od @Atorn..lepo zbori covek... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Maj 27 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Blaza je napisao: A možda i ne prodam, već samo sedište sredim. Za 10€ kupis jagnjece krzno i peglaj di voles. Ako je samo to problem. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, najlakše je srediti sedište. Meni jači motor ne treba. Mogu da vozim (i vozio sam) i litru, i jače, samo ne trkalice. Krajnja brzina me "ne radi"... Ja sam 69. godište, trebalo bi probati još nešto, dok mogu da vozim. Ne odustajem od vožnje, ne vraćam se na maxi skutere. Menjač me "radi", hehe ! A tek sam počeo da vozim... 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Maj 27 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kriza srednjih godina, tako kazi Podrzavam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8187 Napisano Maj 27 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Blaza je napisao: Ja sam 69. godište, Kad te čovek vidi rekao bi da si mnogo mlađi, evo ja bi rek'o 70-to januar.... 1 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3325 Napisano Maj 27 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza svrati do mene pre 20h,i dam ti podmetač za guzu, sa gelom. Aj. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu danas @Atorn, na kafi sam... Drugi put. Treba probati i to... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1026 Napisano Maj 27 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Blažo ja kad vidim da si nešto pisao ili iskoči neka reakcija sa tvoje strane odmah me asocira na skarabudža 400. Taj skuter kao da je pravljen za tebe, priča se da si ga gazio momački, okretale se ribe, sad Goran oće da se reši Diverzije jer se okreću samo 70+ (ne godište nego godine) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, vucko23 je napisao: Goran oće da se reši Diverzije jer se okreću samo 70+ Pa meni vruć krompir ??? Fala... Goranova Diverzija baš lepo izgleda, to stoji. Ali mene više privlači nešto ovako : Samo mi cena ne leži... 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 485 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Isto smo razmišljali. Jak naked posle slabijeg motora. Mada bi i tvoja kava meni bila "jak naked". I meni je lova bila ograničavajući faktor. Srećno u prodaji i pronalasku novog 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ova Honda CB 1100, sa fotke iznad je u savršenom stanju ! Ali... 8 k€ me odvraća... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo imali malu vožnju. Početna km: Bgd-Obrenovac-Ub-Koceljeva-Šabac (moto skup) - Platičevo-Ruma-Putinci-Inđija (moto skup)-Pazova-Bgd. Završna km: Sipano do čepa: Prosek izvucite sami... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Maj 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba motor da se vozi za male pare, odlična kupovina, puno opreme, @Blaza to odžava kako treba, realno ta mašina ima u sebi bar još toliko km uz redovno održavanje. A ti bočni koferi su mu odlični.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3325 Napisano Maj 28 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja tolko potrošim palminog ulja u fritezi, kad spremam Karađorđevu i pomfrit. 2 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4757 Napisano Maj 28 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Atorn said: Ja tolko potrošim palminog ulja u fritezi, kad spremam Karađorđevu i pomfrit. Pa i Kawa ide na palmino ulje, Blaža kad prodje Karaburmom svi kerovi ga prate zato je i naucio da vozi brzo 2 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najjace komentarisanih oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Vozi ga još 7k km i prodaj ga sa 0 km na satu po duplo višoj ceni. 2 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...