R1-Alone 0 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana smo porucivali oko 30 modela novih kaciga kao i ove dve. Pa najkasnije za mesec dana cete moci i da ih probate Koja ce biti cena Shoei XR1000 i X11? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena u celoj Evropi za Shoei kacige je ista, to bi trebalo da znas s obzirom da se hvalis kako ih imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Cena u celoj Evropi za Shoei kacige je ista, to bi trebalo da znas s obzirom da se hvalis kako ih imas... Hoces da mi kazes da ce cena da bude tamo kao i u USA? Ja se ne HVALIM kako ih imam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam u celoj Evropi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...