Zlatko LA 1962 Napisano Maj 20, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih original retrovizore od Bandita 600, odgovaraju i na druge modele motora. Ja ih neću vraćati jer imam od Honde koji su mi estetski prihvatljiviji. Bezveze je da stoje u fioci. Cena bi bila 5000 din, onoliko koliko sam ove druge platio. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Maj 20, 2024 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ih kupio, ako nije problem da me sačekaš 10 dana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Maj 20, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Gejmerse javio prvi na PP. Ako se nešto bude promenilo javljam svakako. Čekanje i slično se uvek podrazumeva za kolege sa foruma. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...