marinko.jovanovic 122 Napisano Maj 19 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri. Iskrslo mi neko planinarenje na visokim Tatrama u Slovackoj u avgustu, pa bih da iskoristim priliku i da odem motorom do njih. Hotel Tatra je u pitanju, a zanima me da li je neko vec bio (barem na toj relaciji) i da li ima neki prijedlog gdje svratiti usput? Tatra Hotel, Poprad, Slovakia WWW.BOOKING.COM Situated near to the bus and railway stations, our 3-star hotel offers pleasant and comfortable accommodation close to Poprad city centre with a... Coordinates: 48.158740921389686, 17.10863774764747 Hvala 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Maj 19 (promenjeno) Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja, koliko se sećam, @jeftaNS je išao u Tatre pre Kovida, napisao je i putopis pa potraži ako se ne javi ovde. Sad da li su bile Visoke, Niske, ili i jedne i druge... Nađoh još nekoliko putopisa na temu Tatri: Promenio Maj 19 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Maj 19 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, marinko.jovanovic said: Iskrslo mi neko planinarenje na visokim Tatrama u Slovackoj u avgustu Jel 17. avgusta, Naftaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 122 Napisano Maj 20 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, mradomir said: Jel 17. avgusta, Naftaš? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno u blizini Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Castle Tatre realizovana – Google My Maps WWW.GOOGLE.COM Tatre realizovana Promenio Maj 20 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 20 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Ako si sa smestajem u popradu ja ti mogu reci da je simpatican i moderan gradic nalik svim ostalim jer je globalizacija ucinila svoje. Svakako bih ti preporucio da odatle odvozas rutu 66 i skoknes do zakopane PL a u povratku izbijes na ruzomberok, il tako nekako se zove, pa u povratku do poprada obidjes atrakciju kuću naopacke i tatralandiu. Do budimpeste znas kakav je put a slicno tome je i iza nje, prva brda pocinju tek kad udjes u slovacku al sve je to slabo sto se tice uspona. Generalno, vratices se zadovoljan al u principu nista spektakularno sto se tice krivina i uspona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Maj 20 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odličan krajolik za vožnju, dobre kafane, nije skupo...Poput Alpi do 2000mnv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...