Jump to content

Moto Zajednica

Sony Playstation 4, PRO, 1TB, dva džojstika

Recommended Posts

• Zainteresovan, 223 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Drage kolege,

Na prodaju konzola stara oko tri ipo godine, od čega je u mom vlasništvu godinu ipo dana. Ja sam je upalio svega možda 10 puta. Kupio sam je da igram Gran turismo i Fifu, ali eto, praktično samo stoji i stvarno mi je višak. Ne skuplja prašinu, uredno se nalazi u zatvorenoj polici koja se redovno čisti i spremna je u svakom trenutku da se zaigra. Prethodni vlasnik je takođe retko igrao i stariji dečko je u pitanju.

Najnoviji je model, 7216B, sa 1TB memorijom. Limited je serija The last of us (limited je i dzojstik koji ide uz nju).

Uz konzolu dolaze dva originalna džojstika, jedan crni koji ide uz konzolu i drugi crveni koji sam naknadno dobio. Tu kod džojstika imam dve da kažemo mane, sa kojima su kupljeni, na crnom džojstiku dugme Option je najverovatnije prljavo iznutra i nekako nemaš utisak da si pritisnuo dugme kao kod ostalih tipki (radi potpuno normalno, ne dešava se da se dva puta klikne, zadrži dugme i slično), a na crvenom džojstiku je vibracija nešto bučnija, nekako se drugačije čuje u odnosu na vibraciju sa crnog dzojstika (radi bez problema i to je primetno samo kada je konstantna vibracija, Gran turismo na svakoj krivini vibrira neprestano, dok kad igraš Fifu ništa se ne primeti). Da se razumemo, sve radi i sve je funkcionalno, svi ostali tasteri rade perfektno bez bilo kakve greške.

Da budem precizan, konzolu sam kupio 04.01.2023. godine (vidim po ocenama na KP), a crveni dzojstik sam dobio za rođendan, u aprilu iste godine.

Mogu reći da je konzola jako dobro očuvana, nema neke tragove korišćenja, ogrebotine i ostalo. Servis joj nikada nije rađen (ima i dalje fabričku nalepnicu), tako da bih preporučio da uradite servis i cena je dovoljno niska da imate prostora da uložite u servis.

Na konzoli su digitalno instalirane igrice Fifa 23 i Gran turismo 7 (najnoviji, mislim da jeste oznaka 7). Od diskova, imam The last of us, verovatno prvi deo (ne razumem se i nikada je nisam igrao).

Dolazi sa svim neophodnim originalnim kablovima, HDMI, napajanje, kabal za Džojstik i originalnim kutijama same konzole i dodatnog dzojstika.

Siguran sam da će ova konzola trajati jako dugo.

Što se cene tiče, vidim da se na KP cene kreću od 160e pa do 300e za PRO verzije, tako da mislim da je fer forumska cena za konzolu u ovakvom stanju 220e :) Ako je konzola za dečicu, spustiću cenu na 200e, a za matore konjine koji bi da igraju igrice fiksna je 220e.😁

Voleo bih lično preuzimanje, u Pančevu, ili u Beogradu radnim danima posle posla. Slanje baš, baš, baš ako moram. Nije problem da se rezerviše na reč i da vas sačeka nekoliko dana da dođete da je preuzmete.

Ako nekome znači da je proveri u bilo kom servisu, nije nikakav problem.

Slike kačim čim uhvatim slobodan momenat.

Promenio član Luka9905

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 526 postova
  • Motocikl: M1800R, Integra 750

Samo napomena:  mozda ne bi bilo lose da napises koja je firmware verzija gore. Neki dan je izisao jailbreak za sve verzije do 11.00. Ja sam 3 godine cekao na verziji 9.03 na taj jailbreak, proslu sedmicu ga instalirao i evo sad imam toliko izbora da ne znam vise sta da igram :D

• Sviđa mi se 4

Just now, wragg said:

Samo napomena:  mozda ne bi bilo lose da napises koja je firmware verzija gore. Neki dan je izisao jailbreak za sve verzije do 11.00. Ja sam 3 godine cekao na verziji 9.03 na taj jailbreak, proslu sedmicu ga instalirao i evo sad imam toliko izbora da ne znam vise sta da igram :D

Moraću da proguglam da proverim gde se to nalazi. Znam da je radila Update kad sam je palio, jer je uvek bila na Wifi, ako to ima veze, verovatno je neki noviji.

Hvala na predlogu, proveravam, pa ću da odradim update oglasa.

E, ovako, frimware bi trebalo da je 10.5., preuzeo je novi, ali nisam dozvolio instalaciju i obrisao sam preuzeto. Kačim fotografiju ako se tu vidi verzija frimware. 

Jedna ispravka, u pitanju je Last of Us part II, nije kec kao što sam napisao. 

Evo linka ka KP:

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Poštovani, Na prodaju konzola stara oko tri ipo godine, od čega je u mom vlasništvu godinu ipo dana. Ja sam je upalio svega...

Dakle, uz konzolu sve ide, uputstva, originalna slušalica, kutija i ambalaža, svi neophodni kablovi, i originalna igrica. 

Konzola i dzojstici su očišćeni i dezinfikovani alkoholom, to je nešto što sam radio sigurno svakog meseca. 🙂 Spakovana je u kutiju i čeka budućeg vlasnika. 

I kačim nekoliko fotografija. Nije što je moja, ali je stvarno u super stanju i lepo izgleda. Na KP ima nešto više fotografija. 

IMG-20240519-WA0015_edit_21964042728939.jpg

IMG-20240519-WA0012_edit_21909810319052.jpg

IMG-20240519-WA0010_edit_21876026773744.jpg

IMG-20240519-WA0006_edit_21788551934695.jpg

IMG-20240519-WA0004_edit_21765046708136.jpg

IMG_20240519_111940_edit_21176559370726.jpg

IMG-20240519-WA0016_edit_21978477618000.jpg

Promenio član Luka9905
  • Sviđa mi se 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja