Luka9905 840 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Da li neko ima da prodaje šelnu za auspuh i opruge? Opruge mi nisu hitne, ali mi šelna baš treba. Može slanje poštom ili preuzimanje u Beogradu. Treba mi zbog ugradnje auspuha. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 840 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotografija kao primer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukasssinnn 9 Napisano Maj 16 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: PEDA ET 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas hoce li me dirati za akrapovica na tehnickom, imam replicu akrapa na 50cc i ne znam hoce li me dirati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 840 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, vukasssinnn said: Da li znas hoce li me dirati za akrapovica na tehnickom, imam replicu akrapa na 50cc i ne znam hoce li me dirati Iskreno da ti kažem nemam pojma, u moje doba vožnje 50ccm, imao sam trajnu registraciju Kapiram da sve može da se podmaže i da sve može da prođe, tako da ono. Ili napravi sistem Slip on, da možeš da vratiš fabrički lako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 840 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može LOCK. Na kraju će mi majstor sve napraviti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...