DorimeTheGod 0 Napisano Maj 6 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos malo pa mogu da uzmem dozvolu za motor. Neznam koja klasa treba da bi se vozilo 70cc motor, i koji da uzmem.Hteo sam yamasaki sky sa 70cc motorom , ali nisam siguran dali se uklapa sa dozvolom.Vec sam dugo vozio motore skoro se pokvario skroz moj prosli pa razmisljao sam da uzmem drugi.Dali imate neki predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 802 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/7/2024 at 12:06 AM, DorimeTheGod said: Ja jos malo pa mogu da uzmem dozvolu za motor. Neznam koja klasa treba da bi se vozilo 70cc motor, i koji da uzmem.Hteo sam yamasaki sky sa 70cc motorom , ali nisam siguran dali se uklapa sa dozvolom.Vec sam dugo vozio motore skoro se pokvario skroz moj prosli pa razmisljao sam da uzmem drugi.Dali imate neki predlog Molim te da nam napišeš malo detaljnije. Koju dozvolu za motor možeš još malo da uzmeš, da li si mislio da uskoro stičeš uslov za upis u autoškolu za neku od kategorija, ili si položio i čekaš na izdavanje vozačke? 70ccm bi trebalo da spada u kategoriju A1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorimeTheGod 0 Napisano Maj 11 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro cu napuniti 16 godina i neznam koju kategoriju vozacke cu imati i dali sa 16 mogu polagati za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 802 Napisano Maj 12 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2024 at 5:26 PM, DorimeTheGod said: Uskoro cu napuniti 16 godina i neznam koju kategoriju vozacke cu imati i dali sa 16 mogu polagati za motor. Možeš, sa 16 godina možeš da polažeš za A1 kategoriju i u skladu sa tim da voziš motor do 125 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorimeTheGod 0 Napisano Maj 21 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali jos neznam koji motor da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...