Mimeola 104 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima da mu je višak i da bi prodao. Trenutni vizir mi baca direkt na kacigu i preko 120 već moram da se krijem ispod ili dižem glavu iznad vizira.Za ovaj vizir mi treba Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje ovakav mislim da 4000 trazi Ja sam ga imao dok mi ga nisi skinuli bio sam zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Maj 3 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takav i ne valja. Bar meni. Meni je vizir visok, i kad postavim deflektor, taj drzac mi je na sred vidnog polja. Ja hocu da kupim onaj sa dva nosaca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da neki počinju ispod gornje linije vizira i to mi se čini bolja varijanta po pitanju strujanja Mada ima Puig koji praktično poklapa linije vizira i deflektora.Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Maj 3 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jedan i drugi ako nekom treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 3 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takav i ne valja. Bar meni. Meni je vizir visok, i kad postavim deflektor, taj drzac mi je na sred vidnog polja. Ja hocu da kupim onaj sa dva nosaca...A zaštita od vazduha?Jel vibrira vizir više?Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Maj 3 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zastita je dobra, ne vibrira mi ni vizir. Sam deflektor je dobar, moze da se podize i spusta, ali je meni vizir visok, i kad ubacim njega, bas u vidnom polju mi metalni drzac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Maj 3 (promenjeno) Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je kod mene Pogledaj mi oci naspram nosaca deflektora. Ovo je produzeni givi vizir na versys 650 Promenio Maj 3 član MaxiS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...