Bigor 7643 Napisano Maj 4 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haj sto nece pokloni vec zapeo i za cijenu, nece spusti ni 20 din Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 4 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Koliko je Bole37 ispoklanjao stvari na forumu i koliko je prodao dobrih stvari po krajnje fer cenama nije na mestu da se komentariše što prodaje vreće. Džaba mu sve kad se ciganiše tu za vreće. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5012 Napisano Maj 4 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alexa90 je napisao: Džaba mu sve kad se ciganiše tu za vreće. Dzafte kurafte... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5012 Napisano Maj 4 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne, dosta sam kupio kaciga bez vrece, i onda sam jurio da kupim i jedva nalazio.Recimo ovu schubert sa platio35 evra,Shark 25, caberg 25...i mnoge druge.Jako ih retko ima na oglasima, i budu iskrzane i ostecene. Ove su kao nove. Ja kad mi nesto treba ja odem i kupim. Nikad se ne cenkam. Takodje se ne secam da mi je iko ista poklonio iz cista mira.A ne secam se da sam video ikoga od ovih prozivaca da su ista kvalitetno poklonili ikad. Ali ja ni ne ocekujem nista zauzvrat. Neke kolege majstore sa foruma sam bukvalno komplet obukao novom opremom,a kad su mi radili nesto, ja sam sve uredno platio. Zao mi je sto sam vas neke uznemirio ovim oglasom, ipak je 1500 dindzi ozbiljna kinta. 7 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...